spatna packa blinkru ?
spatna packa blinkru ?
Ahojte
jdu si pro radu ohledne packy blinkru.. zacal mi zlobit levej blinkr, prvne jakoby vynechavat a pak jen zrychlene cvakal ale uz neblikal - to pak prestala leva strana fungovat i u vystraznych i treba u probliku pri zamknuti/odemknuti, rikal jsem si ze proste odesla packa blinkru (pred 4 lety menena kvuli klasickymu problemu s automatickym spinanim dalkovych)
objednal jsem tedy novou (druhovyroba za cca 400) a vymenil, cca dva tydny vse fungovalo tak jak ma a pak to zaclo znovu stejne.. tedka jeste sem tam do leva blikne ale uz se mu moc nechce, zachvili hadam zdechne uplne
ted otazka, je to opravdu packou nebo to muze byt i necim jinym?
a ma cenu reklamovat/koupit tu novou levnou packu? pripadne mate tip kde sehnat za rozumnou cenu dobrou kvalitni?
// pri dotazu opel servisu mi napsali ze nova origo packa bude stat 2200,- coz je docela ranec
Diky za radu!
Luke
astra G, rv03, 1.6CNG, bez tempomatu
jdu si pro radu ohledne packy blinkru.. zacal mi zlobit levej blinkr, prvne jakoby vynechavat a pak jen zrychlene cvakal ale uz neblikal - to pak prestala leva strana fungovat i u vystraznych i treba u probliku pri zamknuti/odemknuti, rikal jsem si ze proste odesla packa blinkru (pred 4 lety menena kvuli klasickymu problemu s automatickym spinanim dalkovych)
objednal jsem tedy novou (druhovyroba za cca 400) a vymenil, cca dva tydny vse fungovalo tak jak ma a pak to zaclo znovu stejne.. tedka jeste sem tam do leva blikne ale uz se mu moc nechce, zachvili hadam zdechne uplne
ted otazka, je to opravdu packou nebo to muze byt i necim jinym?
a ma cenu reklamovat/koupit tu novou levnou packu? pripadne mate tip kde sehnat za rozumnou cenu dobrou kvalitni?
// pri dotazu opel servisu mi napsali ze nova origo packa bude stat 2200,- coz je docela ranec
Diky za radu!
Luke
astra G, rv03, 1.6CNG, bez tempomatu
- Reklama
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: spatna packa blinkru ?
a vrakáče nefungují? vždyť se jich všude válí tuny... Co kabely? Zkusil bych vytáhnout patici s páčky a zase nastrčit jestli to pomůže. Ty levné páčky jsou šroty jako hrom... raději bych vzal jetou originální z vraku než za 400kč ty levné..
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
ja si prave rikal, ze na blby pacce neni co pokazit.. evidentne mylna uvaha
vrakac mam jeden vyhlidnutej, ale zas se to kazi vsem, takze sance ze najdu packu co chvilku vydrzi je docela mala..
vrakac mam jeden vyhlidnutej, ale zas se to kazi vsem, takze sance ze najdu packu co chvilku vydrzi je docela mala..
Jasně že jsou i vylágrované páčky, ale já třeba mám původní a chodí v pohodě. Pouze když jsem vypínal dálky, tak mi to někdy spouštělo trippling, ale to jsem ošetřil úpravou softu.
Na vrakáči bych se toho až tak nebál.
Pokud by to byla origo páčka, dá se rozebrat, vyčistit, zjistit, kde je chyba, opálené kontakty...
U té náhražkové bych se bál, že to plastové zámky páčky nevydrží, rozebrat páčku.
A hlavně teda změřit, kde je chyba, jestli to dělá páčka, multitimer, relé...
Na vrakáči bych se toho až tak nebál.
Pokud by to byla origo páčka, dá se rozebrat, vyčistit, zjistit, kde je chyba, opálené kontakty...
U té náhražkové bych se bál, že to plastové zámky páčky nevydrží, rozebrat páčku.
A hlavně teda změřit, kde je chyba, jestli to dělá páčka, multitimer, relé...
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
no, tak jsem na vrakaci koupil dalsi packu, pri vcerejsi instalaci primo na vrakaci a pak i cestou domu vsechno cajk, dneska zase zacal levej blinkr vynechavat.. by mne z toho jeblo
Luke, aby se z tebe nestál sběratel páček od blinkrů, zkus se podívat jak je na tom relátko (relé) od blinkrů který ti nefunguje. (pokud nemáš náhradní tak je zkus na zkoušku jen prohodit s druhou stranou a uvidíš jestli to bude fungovat nebo ne)
ASTRA LA VISTA
Pozri relé pri poistkach. Mám ten istý problém a vymenil som ich medzi sebou a teraz mi blbne práva strana.
bolo :HYUNDAI SANTA SE 2,7V6 LPG...
aktualne: OPEL ZAFIRA 2,0 dti rv 2001 Y20DTH...
aktualne: OPEL ZAFIRA 2,0 dti rv 2001 Y20DTH...
kruci, tak jste meli pravdu
pri prohozeni relatek zacla zlobit druha strana
jen mne prekvapilo ze kdyz jsem na vrakaci prolezl asi 4 auta tak v zadny Gckovy astre nebyly stejny 2 maly relatka ale misto toho mely vsechny jen jedno velky (taky zluty), tak jsem to vymenil za velky a zatim vsechno v pohode, jen to ma jednu nevyhodu - ted to cvaka citelne vic potichu, takze to ze blikam ted uz neslysim.
diky za tipy!
btw kdyby nekdo potreboval packu, mam ted jednu navic (tu druhou si radsi jeste schovam
L
pri prohozeni relatek zacla zlobit druha strana
jen mne prekvapilo ze kdyz jsem na vrakaci prolezl asi 4 auta tak v zadny Gckovy astre nebyly stejny 2 maly relatka ale misto toho mely vsechny jen jedno velky (taky zluty), tak jsem to vymenil za velky a zatim vsechno v pohode, jen to ma jednu nevyhodu - ted to cvaka citelne vic potichu, takze to ze blikam ted uz neslysim.
diky za tipy!
btw kdyby nekdo potreboval packu, mam ted jednu navic (tu druhou si radsi jeste schovam
L
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
cesta nejmenšího odporu.. relátko mě nenapadlo... Já například mám dvě malé žluté
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
To že teď míň cvaká víš a má to i vizuelní kontrolu (zel.šipka na budíku) a až se ti někdy poštěstí to vyměnit za relé které tam patří tak to jednoduše uděláš né? Hlavní je to že se přišlo na tu závadu!
ASTRA LA VISTA
jj, hlavne ze poreseno,
ze cvaka min neva, psal jsem to jen jako zajimavost
ze cvaka min neva, psal jsem to jen jako zajimavost