Zdravím,
chtěl bych poprosit o názor - mám astra g caravan r.v. 2003. Mám záhadný problém s TID displejem - když zapnu klíčem elektřinu - TID funguje, ale po zapnutí motoru zhasne. Hledal jsem tady na foru a radili zvýšit podsvícení - tím to bohužel není - mám podsvícení na maximu. Navíc žárovky to asi taky nebudou, když je displey aktivní před zapnutím motoru. Prosím o rady - nějaký navrh? Případně vysvětlení, proč se vypne až po zapnutí motoru?
Díky za rady.
Jakub
Záhada s TID displejem
- Reklama
Re: Záhada s TID displejem
jaký máš rádio?
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
OP-COM.PROFESSIONAL.CZ, VCDS,FO-COM,TEXA NANO a dětská hračka SCANMASTER
Je tam to původní - žádné jsem neměnil. Pokud jde o konkrétní model, podívám se dnes večer.
Ne nejde jen jestli tam není nějaky dodělek i když kdyby tam bylo dobastlený origo opel ale neurčený sem mohlo by to taky zlobit. Tak jukni co tam tedy je.
Tak kdy to začalo dělat?? Po nějakém zásahu,opravě? nebo jsi to stím už koupil??
Tak kdy to začalo dělat?? Po nějakém zásahu,opravě? nebo jsi to stím už koupil??
Opel Astra G 5 dveří 2003 Opel Astra G Cabrio 2003 Audi A6 Allroad 2003 Škoda Octavia Super 1961 Zetor 25K Jawa 23 Mustang *2 a golden sport 1 Jawa 21*2 Jawa 20 *3 aaaa Prase
Jev pořádku už několik let, co jsem ho koupil a až asi před týdnem (nevím jestli je možné to dát do souvislosti s těmi mrazy) se to objevilo.