Zdravim Astronauti. hledal jsem hledal ale nenašel.. Rozhodl jsem se založit nové téma na otázky týkající se multimetru. Jedná je o malou krabičku v pojistkové skříňce osazenou relátkama která ráda dělá brikule ale najít ji a vyndat, je nadlický úkol. způsobuje že ačkoli budou relátka fungovat nerozsvítí se např. výstražná světla a pokud se nepletu tak vlastně vše co protéká relátkama. mě osobně za posledních 14 dní shořel už druhý multimetr, nevím čím to je ale myslím si že tozačalo když jsem zapojil xenonovou sadu. pokud to půjde naházím sem alespoň fotky jak ho demontovat ať víte jak se k němu dostat. stručný popis zní:
1) odmontovat přístrojovou desku, za ní je ukostřovací kabel který odpojíme.
2)pro lepší přístup je dobré odmontovat i ovládání světlometů, i s celou tou plastovou vložkou.
3) vyndat skříňku za níž jsou pojistky
4) vymordovat celou tu šedivou desku na níž jsou osazeny pojistky a relátka (bude se vám vyndávat líp když si vyndáte relátko/a na blinkry, to je to velké žluté vpravo)
5) vyndat všechny relátka a malou zelenou (špunt) pojistku uprostřed která brání demontáži multimetru.
6) upně vpravo je konektor, zmáčknem ho ze stran a vytáhnem ..
7) do pravé strany vyšoupnem černou ´´kazetu´´ což je zmíněný multimetr..
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
rozdělíme ho, což jde v celku snadno a najde přepálený kontakt což většinou bývá kousek tišťáku, stačí jen mikropájkou zaletovat.
9) montáž provedeme opačným způsobem.