Konektory žárovek do předních světel
Konektory žárovek do předních světel
Ahoj všem, sháním na Opel Astra G konektory ke všem žárovkám, konkrétně mi jde o připojení na H7 potkávácí, HB3 dálkové, obrysová světla a směrová světla. Mám na mysli takové konektory, které jsou stejné jako u objímek těchto žárovek, ne protikusy, tzn. potřebuju sehnat úplně ten samý konektor, jako má HB3, H7, parkovačka a směrovka objímku, věděl by někdo, kde se dají tyto konektory sehnat? Popř. zda se vůbec dají sehnat? Předem díky
- Reklama
Re: Konektory žárovek do předních světel
mam vsetky pis SZ ak mas zaujem
Chapu dobre ze si chces vyrobit nejakej mezikus-kabelovou redukci? Tzn neshanis to co je na fotce ale to co se do toho strka? Takze svorkovnice ze svazku?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
s tím mezikusem jsi to trefil ale sháním přesně ty konektory, co jsou na fotce, ale musí to být konektor, ne objímka žárovky, pro pochopení, dal jsem xenonová světla Depo na Astru, ze světel vedou konektory, na které se dají napojit konektory stejné jako ze zámku dveří, to jsem udělal, následně je potřeba tuto kabeláž napojit na kabeláž osvětlení auta, nechce se mi to pájet na originál kabely
chapu, to se bude blbě shánět, jestli to vůbec existuje
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Se obávám že budeš muset sehnat patice a upravit si je ,já to takhle musel udělat u blinkrů na Depech.
Použil jsem staré patice ze seriových světel které jsem tu měl s ulomenejma držákama.
Odbrousil jsem tu část kam se vkládala žárovka a přiletoval jsem dráty ke kontaktům co se dotýkali původně žárovky,to celé jsem zatavil do kofixu.
Použil jsem staré patice ze seriových světel které jsem tu měl s ulomenejma držákama.
Odbrousil jsem tu část kam se vkládala žárovka a přiletoval jsem dráty ke kontaktům co se dotýkali původně žárovky,to celé jsem zatavil do kofixu.
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
-
Mrkni zdes, je tam dosť konektorov zhodných GM! http://www.skoda-diely.sk/katalog/octav ... pe=&query=
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
jo taky mě to napadlo upravit objímku a udělat z ní konektor, ale nevim jak bych to udělal u žárovky HB3
Musel by si obětovat dvě žárovky popřípadě sehnat kabeláž z jiných tuning světel viz obrázek.Panys píše: ale nevim jak bych to udělal u žárovky HB3
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
pajakuv ASTROLET.
-
Ešte sa skúsim sa opýtať kamoša lebo oni vo firme vyrábajú nejaké kábelové zväzky pre automotive.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Zkus prohledat
www.autokabel.cz
www.autokabel.cz