Minimální napětí baterie Astra G
Minimální napětí baterie Astra G
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké bych si měl hlídat minimální napětí baterie zobrazované přes palubní počítač.
Mám často někde puštěnou hudbu hodně nahlas a mám vypnutý motor, tak kolik si hlídat Voltů abych měl jistotu že odjedu.
Auto: Opel Astra G - 1.6 16V
Mám často někde puštěnou hudbu hodně nahlas a mám vypnutý motor, tak kolik si hlídat Voltů abych měl jistotu že odjedu.
Auto: Opel Astra G - 1.6 16V
Opel Astra G - 1.6 16V
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Minimální napětí baterie Astra G
Asi te nepotesim, ale ono to hodne zalezi na stavu, kondici baterie a teplote venku. Prepdokladam, ze ti jde o to, aby jsi nastartoval. Pokud mas starou a polomrtvou baterku, tak 10V uz KO.
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
V klidu mám 12,5V... Za provozu 14V. Podle toho bych řekl že je baterie v dobré kondici.
Takže když budu někde vyhrávat tak zhruba při 11,5V nastartovat nebo někam zajet a nemůžu mít problém chápu to dobře ?
Takže když budu někde vyhrávat tak zhruba při 11,5V nastartovat nebo někam zajet a nemůžu mít problém chápu to dobře ?
Opel Astra G - 1.6 16V
To ti nikdo potvrdit nemůže. Pokud budeš mít dobrou baterii a např. po 3 hodinách vyhrávání ji dostaneš na 11,5V asi nebude problém odjet. Ale pokud budeš mít starou která spadne na 11,5V po 30 minutách hudby, tak už třeba s naftou odjet nemusíš za určitých okolností, protože může při startu spadnout až na 9V.....to se takhle říct nedá!
Jsou 2 typy baterií, jedny jsou postavené na vysoký startovací proud, druhé se stejnou kapacitou na nižší startovací proud, ale mají vyšší odolnost právě pro tuc tuc maniaky.
To neber ve zlém. Prostě potřebuješ mít pro hudební produkci dobrou baterku
To neber ve zlém. Prostě potřebuješ mít pro hudební produkci dobrou baterku
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
V pohodě, chápu
Auto jsem kupoval od nějakého pána s rodinou a tak jsem byl překvapen že si do něj nechal dát docela kvalitní repro Tak toho využívám
Auto jsem kupoval od nějakého pána s rodinou a tak jsem byl překvapen že si do něj nechal dát docela kvalitní repro Tak toho využívám
Opel Astra G - 1.6 16V
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
V knížce jak na na str. 65 je popis, že pokud je napětí na autobaterii pod 12.3V, měla by se dobít, při startování by neměla klesnout pod 10V
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)