Zdravím všechny Opláky
Tak jsem konečně zprovoznil tempomat.Je to na Opel Astra g 1.7CDTI r.v 2007 Z17DTL vyrobeno v Polsku.Příprava na tempomat nebyla,krásně popsané je to na první stránce a funguje to.Natáhnul jsem kabely k řídící jednotce a nechal aktivovat na op-com a už to frčí .Díky za návod na těchto stránkách Petr
ale da len si na to musis vyrobit modul ktory bude mat vstupoch signaly z packy z brzdového a spojkového snimaca a vystup na LED ktoru budes musiet do budikov asi doletovat.. priamy vystup z RJ motora asi na LEd nieje, resp urcite nieje zdokumentovany pre tvoj motor.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
mesr píše:Asi blbá otázka ale nenašel sem odpověď.Nedá se nějak udělalat to,že když zapnu tempomat,tak aby se mě na budících rozsvítila kontrolka tempomatu...
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
mesr píše:Asi blbá otázka ale nenašel sem odpověď.Nedá se nějak udělalat to,že když zapnu tempomat,tak aby se mě na budících rozsvítila kontrolka tempomatu...
No na autach jazdia aj retardi ktorý by nevedeli že maju zapnuty tempomat a mohly by zrejme spôsobit aj nehodu nevedomosti že ho maju v aktive! Koniec koncom nech si tam svieti čo chce a hlavne že mne to nemusi svietiť!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Dneska probehla dodatecna montaz tempomatu, a byl jsem neuspesny. Budu muset na aktivaci, tak ze zkusenosti jsou Y20DTH 2003 natahnute od packy k X2, dale jsem musel natahnout.
...ja som robil kamošovi na tom istom ročniku ako máš ty a po nahodeni pačky a aktivizacii cez Op-com šlapalo vsjo ako ma. Trochu ma udivovalo že si naťahoval drôty ked si myslim že sú už tam od vyroby alebo nie?
Ano natahnuty od vyroby jsou ale ne vse, ja sem to mel od packy k X2 dal ne, a od konektoru u baterky k cerpadlu zase ano. Ted uz resim jenom te palubni pc nevim co dal asi aktivace
zdravym rad bich chtěl poprosit jestli ma někdo zkušenost s domontaží tempomatu do zafirky. dokazal by my někdo pomoct a zapojit v me zafirce a zprovoznit?