Chyba 033.1 - co to je?
Chyba 033.1 - co to je?
Ahoj,
Prave jsem dal novou vahu vzduchu, nastartovall a chyba ohledne vahy zmizela .... Sel jsem to projet ale pri cca 5,5K otackach mi to zacukalo a rozsvitilo se auticko s klickem(kontrolka). A auto ma spatnou tendenci jet do vyssich otacek ...
Kod chyby jsem nasel tak, ze jsem zma kl spiku a brzdu dohromady a pak zmackl cudl na mazani trip km...
Kod chyby: 033.1
Dekuji za rady
Michal.
Prave jsem dal novou vahu vzduchu, nastartovall a chyba ohledne vahy zmizela .... Sel jsem to projet ale pri cca 5,5K otackach mi to zacukalo a rozsvitilo se auticko s klickem(kontrolka). A auto ma spatnou tendenci jet do vyssich otacek ...
Kod chyby jsem nasel tak, ze jsem zma kl spiku a brzdu dohromady a pak zmackl cudl na mazani trip km...
Kod chyby: 033.1
Dekuji za rady
Michal.
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...
- Reklama
Re: Chyba 033.1 - co to je?
Chtělo by to vyčíst diagnostikou ale za předpokladu že by to byl tento kod tak obvod snímače klepání 2 , mimo rozsah /činost (řada 2)
Super diky za info
myslis, ze se da vycistit pamet diagnostiky pouyhm odpojenim baterie ?
S pozdravem
Michal.
myslis, ze se da vycistit pamet diagnostiky pouyhm odpojenim baterie ?
S pozdravem
Michal.
Jak kdy Odkud jsi? Není lepší si to nechat někde napíchnout?
Jsem z Prahy ... kamos mi to napichne, neni problem
Prispevek jsem psal o pulnoci z mobilu
Sem zvedavej jak to vyresit, hlavne jaktoze po vymene nefunkcni vahy vzduchu se muze stat tohle. Kdyz jsem dal Pierburg, plne nahraditelnou nahradu BOSCH ... a Pierburg ma i kamarad na OPC
Sem uz z toho auta zmatenej ....
Nevite konkretne co ta chyba znamena ? po cem se pidit ?
M.
Prispevek jsem psal o pulnoci z mobilu
Sem zvedavej jak to vyresit, hlavne jaktoze po vymene nefunkcni vahy vzduchu se muze stat tohle. Kdyz jsem dal Pierburg, plne nahraditelnou nahradu BOSCH ... a Pierburg ma i kamarad na OPC
Sem uz z toho auta zmatenej ....
Nevite konkretne co ta chyba znamena ? po cem se pidit ?
M.
-
... mysliš nad 5.5tis nechce isť do otačok vôbec, alebo úplne odspodu nechce isť?sabelt píše:. A auto ma spatnou tendenci jet do vyssich otacek ...
.
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Ahoj
Takze jsem to nějak rešil a chyba 033.1 co mi zobrazil palubak neni vubec na diagnostice ...
Ta ukazala nejakou chybu oheldne plnícího tlaku turba ...
jen pro zajimavost jsem rozmontoval druhe turbo a recirkulační ventil mel roztrhlou membranu, takze si myslim, ze by to mohlo mít stím spojitost ... pac ve vyšších otačkách najednou citim jak autu pooklesne výkon a vyhodí se chyba ... to by znamenalo, ze recirkulacni ventil kvuli díře upustí tlak, senzor tlaku v sacím potrebí zjisti ze je neco psatne a RJ vyhodi chybu a snizi výkon auta... turbo v tu chvili tlačí 0.3 ani o chlup víc ....
Vymenil jsem uz i solenoid ventil a tim to není .. takže zbývá recirkulační ventil a ovladani WG... s vetsim predpoklaem to bude recirklak, pac ovladani WG tolik neodchazí ...
S pozdravem
Michal.
Takze jsem to nějak rešil a chyba 033.1 co mi zobrazil palubak neni vubec na diagnostice ...
Ta ukazala nejakou chybu oheldne plnícího tlaku turba ...
jen pro zajimavost jsem rozmontoval druhe turbo a recirkulační ventil mel roztrhlou membranu, takze si myslim, ze by to mohlo mít stím spojitost ... pac ve vyšších otačkách najednou citim jak autu pooklesne výkon a vyhodí se chyba ... to by znamenalo, ze recirkulacni ventil kvuli díře upustí tlak, senzor tlaku v sacím potrebí zjisti ze je neco psatne a RJ vyhodi chybu a snizi výkon auta... turbo v tu chvili tlačí 0.3 ani o chlup víc ....
Vymenil jsem uz i solenoid ventil a tim to není .. takže zbývá recirkulační ventil a ovladani WG... s vetsim predpoklaem to bude recirklak, pac ovladani WG tolik neodchazí ...
S pozdravem
Michal.
- marcus_Astra_
Ja som mal toto iste na 2.2 DTI a problém bol v podtlakových hadičkách, pri vyšších otáčkach sa rozsvietila kontrolka a výkon klesol a ne a ne hore ale našiel som odpojenú hadičku na podtlak za turbom a problém bol vyriešený
Marcus_Astra_G_1,8_X18XE1_1998_220 000 tkm_Run_to_OPC-Line_from_GM_Parts
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
Vectra_B_Caravan_2.2_DTi_Y22DTR_2001_360 000 tkm_Original_Crankshaft_and_Engine_
OP-COM-diagnostika_v.1.39_EN
hmmm hmmm super, diky moc Hned na takovou malickost kouknu ...
M.
M.