Zdravim vas. Potreboval by som poradit s jednym problemom na mojej G-ckovej astricke.
Asi 2 tyzdne dozadu mi zacalo vypalovat poistku na pristrojovku, odkial (asi) napajane aj ovladanie smeroviek, nakolko vtedy nesli ani tie.
Ked som vymenil poistku, vsetko islo ako ma. Avsak skor ako som sa stihol na to poriadne pozriet, vyhorelo mi relatko blinkrov (to velke zlte cez 2 patice). Rele som vymenil za nove, no porucha pretrvava. Poistky som kontroloval, vsetky su OK (ale pre istotu to pozriem zas). Ked dam vystrazne, rele cvaka, no na pristrojovke sa nic nesignalizuje, ani smerovky nesvietia. Ked dam znamenie do dakeho smeru, rele cvaka rychlo ako keby malo vypalene ziarovky, no tie su tiez v poriadku. Jedna vec co ma napadla. Nie su tam dva okruhy? Riadiaci a silovy? Nakolko ovladanie ide, ale vykon nikde? Ak ano, viete mi niekto povedat na co sa zamerat? Chcel som dat von aj poistkovku a pozriet do patice, no nepodarilo sa mi ju vybrat
Vopred vdaka za kazdu radu. Uz som z toho zufaly
porucha smeroviek
porucha smeroviek
Naposledy upravil(a) MikiMT dne 20 úno 2015, 18:33, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G Caravan - 1.7 TD (X17DTL)
Opel Astra F caravan 1,6 (X16SZR)
Opel Astra F Caravan 1,4 16V (X14XE)
Ford Orion 1,8D
Skoda 120L
mám Opel v krvi :)
Ford Orion 1,8D
Skoda 120L
- Reklama
Re: porucha smeroviek
update:
na pin 10 relatka smeroviek nejde šťava. Ostatné ide. Dočasne som na pin 10 doviedol šťavu od baterky, tak už to bliká, avšak rýchlejšie ako normálne (signalizácia vypálených žiaroviek, keďže z multitimeru netečie žiaden prúd). Myslíte že sa to bude dať opraviť? Alebo mám rovno zhánať druhý?
na pin 10 relatka smeroviek nejde šťava. Ostatné ide. Dočasne som na pin 10 doviedol šťavu od baterky, tak už to bliká, avšak rýchlejšie ako normálne (signalizácia vypálených žiaroviek, keďže z multitimeru netečie žiaden prúd). Myslíte že sa to bude dať opraviť? Alebo mám rovno zhánať druhý?
Ford Orion 1,8D
Skoda 120L
Ford Orion 1,8D
Skoda 120L
skus sa pozriet do prechodky 5dverich ci kabliky nejsou poskozene pres izolaciu
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
nuz, po dlhom case som sa opat dostal k tejto poruche. Pravda je ze keble v prechodke piatych dveri boli poskodene. Zopar ich bolo komplet prerusenych, zopar s poskodenou izolaciou. Vymenil som cely zvazok, tam je to uz OK no smerovky stale nejdu. Opatovne som skontroloval poistky, vsetko OK. Prosim, viete mi niekto poradit?
Ford Orion 1,8D
Skoda 120L
Ford Orion 1,8D
Skoda 120L
- vasekpetr1
Takže pojistka F3.29 (10A) v pořádku? Co ostatní funkce multitimeru (mlhovky, cyklovač stěračů, varovné blinkry) - fungují? Pro jistotu zkontroluj stav pojistek F3.29 a F2.22. Pokud budou v pořádku, tak potom měřit. Ale pokud nejde žádný směr, tak buď páčka přepínače nebo multitimer.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)