Vyhřívání sedadel
- vasekpetr1
Re: Vyhřívání sedadel
Hlavně si to řádně prověř, že je ten termistor fakt špatný, protože mají různou hodnotu (od 1 kila až po M15).
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Reklama
Tak je tu rozuzlení. Opravdu to způsobovaly pouze vadné NTC termistory v sedačkách oba dva. Po všelijakým bádání sem prostě jen tak připojil jiné čidlo a nechal na vzduchu a sedačka topí jak divá..
Takže ještě zjistit jak to odčalounit.. vrazit do sedačky to nové čidlo a jsem připraven na zimu
Akorát jsem ještě neověřil, jestli to není špatná kostra čidla.. to ještě dám vědět.
Asi tu nikdo nebude vědět, kolik je standardní hodnota těchhle čidel v sedačkách že? Bude 10K málo?
Takže ještě zjistit jak to odčalounit.. vrazit do sedačky to nové čidlo a jsem připraven na zimu
Akorát jsem ještě neověřil, jestli to není špatná kostra čidla.. to ještě dám vědět.
Asi tu nikdo nebude vědět, kolik je standardní hodnota těchhle čidel v sedačkách že? Bude 10K málo?
Astra G X16XEL (1999)
a kde je ten hajzl umístěnej, mam sedačky s vyhříváním vyndaný z auta tak jestli se kvůli tomu nemusí sundávat čalounění tak bych ti to změřil
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Tak na tom regulátoru když propojíš ohm metrem hnědý a černo-bílý drát, tak propojíš to čidlo. Akorát by bylo potřeba rozdělat tu krabičku regulátoru abys nemusel nařezávat nebo propíchávat izolaci drátů.
Astra G X16XEL (1999)
a krabička jde otevřít bez destrukce?
Určitě, buďto to šroubováčkem rozděláš a nebo to stačí zmáčknout v dolní polovině uprostřed prsty a krabačka se "rozpůlí" stačí se na to podívat a uvidíš sám jak to tam je.
Ale jestli si na to netroufneš, tak na to kašli než aby sis to nědopatřením nějak poškodil to bych nechtěl.
Ale jestli si na to netroufneš, tak na to kašli než aby sis to nědopatřením nějak poškodil to bych nechtěl.
Astra G X16XEL (1999)
myslim že uplný nemehlo nejsem, tak pokud nezapomenu tak zejtra změřím
Tak čidlo K.O. kostru mělo perfektní. Tak sem místo čidla dal 13K teplotní čidlo a sedačka hřeje jak divá. Stačilo mi oddělat kus kůže z podsedáku u opěradla a tam to dát k vyhřívané dečce moje čidlo.. měl sem to na trojku a už se to nedalo vydržet
Všem díky za pomoc, vyřešeno
Všem díky za pomoc, vyřešeno
Astra G X16XEL (1999)
-
Niečo čo by sa mohlo hodiť, je to sice fobka1 ale pre koumakoch nič nemožne! http://www.htcar.cz/vyhrivani-sedadel-s ... a/d-70819/ + schema http://www.htcar.cz/files/HTS-FB_I_ORIG ... _navod.pdf
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957