Nesvítí levé světlo. Co s tím?
Nesvítí levé světlo. Co s tím?
Zdravím Vás,
jsem tu nový a mám menší dotaz. Nesvítí mi na levé straně tlumené světlo, zadní mlhovka a nefunguje přepínač na dálková a tlumená světla. Může to mít spolu nějakou souvislost? Vepředu to žárovkou není je nová a stejně nesvítí, pojistky také o.k.. Nepřepínají se mi dálková světla a nejde mlhovka. Můžete mi někdo prosím poradit co s tím? Díky
jsem tu nový a mám menší dotaz. Nesvítí mi na levé straně tlumené světlo, zadní mlhovka a nefunguje přepínač na dálková a tlumená světla. Může to mít spolu nějakou souvislost? Vepředu to žárovkou není je nová a stejně nesvítí, pojistky také o.k.. Nepřepínají se mi dálková světla a nejde mlhovka. Můžete mi někdo prosím poradit co s tím? Díky
- Reklama
Re: Nesvítí levé světlo. Co s tím?
Nejde to náhodou ještě přes relátka?
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
To já právě nevím. Jsem laik a moc se v tomhle nevyznám, tak bych potřeboval poradit. Díky
Pokud jsou opravdu pojistky a žárovky ok.
Tak- zadní část nefunkční, tedy mlhovka - zkontroluj průchodku na pátych dveřích, případně oprav překlesané dráty, pokud ok tak jukni na spínač zda ti tam jde vůbec šťáva.
Dálková světla - relátko nebo páčka
Přední světlo - KO patice na světle či překlesaný kabel
Ale základ je vzít měřák, sundat žárovku jak předek tak zadek a zapnout okruh zda ti tam jde vůbec napětí.
Pak dej vědět....
Tak- zadní část nefunkční, tedy mlhovka - zkontroluj průchodku na pátych dveřích, případně oprav překlesané dráty, pokud ok tak jukni na spínač zda ti tam jde vůbec šťáva.
Dálková světla - relátko nebo páčka
Přední světlo - KO patice na světle či překlesaný kabel
Ale základ je vzít měřák, sundat žárovku jak předek tak zadek a zapnout okruh zda ti tam jde vůbec napětí.
Pak dej vědět....
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE
Předpokládejme, že máš astru-g, pak znova zkontroluj, ZMĚŘ!!!! pojistku č.24, je na 10A ( jestli máš xenony, pak je to pojistka č.44 na 15A).
Tato pojistka napájí jak levé tlumené světlo, tak přepínač dálková - tlumená světla, zrovna tak multitimer, tudy mu přichází informace o tom, že jsou zapnutá tlumená světla a může se zapnout mlhovka.
Světelná houkačka předpokládám funguje a svítí žárovky obou dálkových světel .
Tato pojistka napájí jak levé tlumené světlo, tak přepínač dálková - tlumená světla, zrovna tak multitimer, tudy mu přichází informace o tom, že jsou zapnutá tlumená světla a může se zapnout mlhovka.
Světelná houkačka předpokládám funguje a svítí žárovky obou dálkových světel .
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Díky za radu. Tak už mi to fakčí. Pojistka byla z jednoho konce opálená a nedosedala na kontakt, já si toho prvně nevšiml. Jinak díky za radu.
Tak tohle mě fakt vždycky spollehlivě odradí od dalšího psaní, když se někdo na něco ptá...
....jo pojistky jsou fakt ok................ no tak nakonec byla pojistka ko.........
A je jedno zda je někdo úplnej laik.
Chjo......
....jo pojistky jsou fakt ok................ no tak nakonec byla pojistka ko.........
A je jedno zda je někdo úplnej laik.
Chjo......
Už ne Opel ....
Ex
Astra G Z17DTL 2x
Corsa B X10XE
Astra G Z14XE
Astra G X20XEV
Vectra B X18XE
Vectra A C20NE
Kadett E C16NZ
Monza 20NE