Diagnostika OP-COM
Re: Diagnostika OP-COM
Zdravím chlapi.
Opcom vie diagnostikovať automatickú klímu, skontroluje množstvo parametrov, displej, klapky, ventilátor, kontrolky, atď., ale tlak chladiva som tam nenašiel
Diagnostika žiadnu chybu nehlási, ale klíma nechladí, predpokladám pokles tlaku/množstva chladiva. Omega B 2.2DTI.
Tlak klímy nie je ani v hodnotách motora, ako je zvykom pri autách s manuálnou klímou.
Klímu som prvýkrát dal naplniť v minulom roku, pretože už nechladila, ale vydržalo to len rok
Jak zistiť tlak s Opcomom?
Díky.
Opcom vie diagnostikovať automatickú klímu, skontroluje množstvo parametrov, displej, klapky, ventilátor, kontrolky, atď., ale tlak chladiva som tam nenašiel
Diagnostika žiadnu chybu nehlási, ale klíma nechladí, predpokladám pokles tlaku/množstva chladiva. Omega B 2.2DTI.
Tlak klímy nie je ani v hodnotách motora, ako je zvykom pri autách s manuálnou klímou.
Klímu som prvýkrát dal naplniť v minulom roku, pretože už nechladila, ale vydržalo to len rok
Jak zistiť tlak s Opcomom?
Díky.
Omega 2.2DTI Y22DTH
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
Fabia 1.4MPi
Diag. Op Com (EN v. 1.44)
- Reklama
Mi to na Vectře taky neukáže tlak,ale na Zafiře ano. Hádám,že to záleží na ŘJ auta zda to podporuje.....?
Nabízím diagnostikování v okolí České Lípy a Jičína. Jsem ochoten i diagnostiku na určitou dobu zapůjčit.
Kdo má zájem, ozvěte se na 724521958.
Kdo má zájem, ozvěte se na 724521958.
Opel Astra G Caravan 1,6, 8V 1999
Opel Astra F 1.6 1995
Opel Kadet 1.4 1985
Opel Astra F 1.6 1995
Opel Kadet 1.4 1985
To Csala, ano , na Zafiře to ukazuje( 2,2Dti). Jinou 2,2 jku jsem ještě v pazorách neměl
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Je tu někdo, kdo dělá tu diagnostiku na Karlovarsku?
ahojte neviem si rady mam op-com china clon 08/2010 neviem sa dostat do motora :/ niekde sa mi podarilo dostat neviem ci treba neako nastavovat tu diagnostiku alebo co
Zkus toto:
Rozjeď op com z ikony zástupce na ploše, pak dej test interface.
Uvidíš, jestli se ti krabička přihlásí. Jestli ne, chybí ovladač. Jestli ano, pak zpět na diagnostic,
autodetect, sběrnici kpw, diagnose ecm a měl bys být v autě. Vlevo v okně běží načítání dat z jednotky motoru, ta se aktivuje jako první.
Ten postup píšu z hlavy, možná to není zcela přesně, ale tím se prokoušeš.
Rozjeď op com z ikony zástupce na ploše, pak dej test interface.
Uvidíš, jestli se ti krabička přihlásí. Jestli ne, chybí ovladač. Jestli ano, pak zpět na diagnostic,
autodetect, sběrnici kpw, diagnose ecm a měl bys být v autě. Vlevo v okně běží načítání dat z jednotky motoru, ta se aktivuje jako první.
Ten postup píšu z hlavy, možná to není zcela přesně, ale tím se prokoušeš.
diky zajtra skusim a dam vedet
no nefunguje to (( mam tam KWP-2000 dam a nic praydna je ta tabulka ked dam can tak mi to len vyhodi ze nemoze komunikovat s ecm : there is no comunication with the ecm
Zkus se připojit na airbagy, to je komunikace po tomtéž pinu. Jestli ani tady nepojede, je s největší pravděpodobností nefunkční některé z relátek uvnitř krabičky.
ok dakujem len neviem ci vratit tu diag. alebo si to skusim vymenit problem my to nerobí no ale musim zistit kolko stoji to relatko no ale dakujem zatial s aktivoval som si asi esp pokus pri otoceni kluca sa mi roysvieti auticko v smiku v takom trojholniku ale neviem ci mi to vlastne funguje
Rozchodil niekto OPCOM clone s 2.0 CDTi motorom na Astre j ????????
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Ani nerozchodí!!!Je tam pouze A20DTH a to pouze 2010.Komunikuje to pak tak s každou 10sátou.Novější neeeeee.jackdaws píše:Rozchodil niekto OPCOM clone s 2.0 CDTi motorom na Astre j ????????
jedine čo som našiel že existuje Opcom HQ ... že je to nejaky klon opcomu HW iny ako klasicky opcom china a na nom ide 2012 verzia ...
ale nenasiel som nikde predajcu jedine na jednom platenom fore je iba meno moderatora fora ktory to predava ...
ale nenasiel som nikde predajcu jedine na jednom platenom fore je iba meno moderatora fora ktory to predava ...
OTAZKA pro znalce.Bude fungovat op com i v tabletu???
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013