Chtěl bych se zeptat kolik stoji mechanicke dily a jestli se daji někde na to sehnat. Motorek je ok ale něco mi tam prasklo. Momentalně nevim co bo to nejde rozdělat.
tak to ti řeknu úplně!! mě se podělalo zadní stahování okýnka! nejčastější závada je ta, že se ti rozlomí pacičky, které drží sklo! bohužel nejde to vyměnit nebo spíše koupit jenom ta součástka! už se to tu řešilo! prostě v Opel servisu tě tato sranda příjde asi na 10tis Kč! nebo vrakáč! kdyby jsi náhodou o něčem viděl tak dej určitě vidět! zatím mi to drží dvě dřívka.. aby mi to sklo nepadalo! motorek mám OK jenom ten mechanismus mno
Mohl by mi někdo vyfotit ten prasklý díl?? Potřeboval bych vedět jak vypadá. Třeba by šel udělat z kovu, to by pro mě nebyl problém. Pokud to někdo máte vyndané a mohli by jste udělatz foto a poslat mi na e-mail, tak bych byl vděčný. Díky
Mne nejde sťahovať zadné pravé okno.Najprv to nešlo raz za čas a teraz to už nejde vôbec.Meral som napätie na svorkách čo idú k motoru a tam mi ukazuje 12v.Neviete poradiť čo by to mohlo byť?
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance
fanuc píše:Mne nejde sťahovať zadné pravé okno.Najprv to nešlo raz za čas a teraz to už nejde vôbec.Meral som napätie na svorkách čo idú k motoru a tam mi ukazuje 12v.Neviete poradiť čo by to mohlo byť?
Ja si nemyslím že je to motor.To by zrazu nešlo a hotovo.Ale toto raz išlo a raz nie.A kostru neviem ako by som mal zvlášť pozrieť.Všetky káble idú cez tú rýchlospojku vo dverách a ktorá je z toho kostra to neviem.
Ja som mal rozobratý ten motor a je tam taký cca 15 cm dlhý plošák a na ňom sú sučiastky.Keď som to zbadal tak som vedel že tu je koniec môjho hladania.Elektroniku neskontrolujem.
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance