Výměna žárovek podsvícení - foto
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna žárovek podsvícení - foto
tak to je masakrrr
Jinak diodové pásky jsou na aukru cca 5cm 9kč (jsou tam 3ledky a je to rovnou na 12v)
Jinak diodové pásky jsou na aukru cca 5cm 9kč (jsou tam 3ledky a je to rovnou na 12v)
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Reklama
spíš bych pásky řešil přes Radoše, který je objednává ze severní koreje včetně pošty za 180,- co mě to vyšlo a je toho 5 metrů
hej lidi jak vymeni zarovky a tech čudlů kterejma si šteluju teplotu kam to chcu foukat a rychlost fuku ???me to prestalo svítit na jedné pulce _???? díky za rady
cely stredny panel von... je tu navod na demontaz pouzi hladat... zozadu toho panelu na kurenie su 2 ziarovky jedna ti praskla
ok nekdy si stim pohraju zatim dikec
Prosim o radu. Predelal sem si zarovicku ze spinace svetel na LEDku (viz. foto), ale nechce mi po nainstalovani svitit. Nevim proc, pritom, kdyz ji zkusim pres 12V zdroj, tak sviti. Samozrejme jsem i zkousel otocit polaritu, pac LEDky jsou jednosmerny. Ale porad nic, nechce svitit. Vsiml sem si, ze kdyz vracim spinac z5, tak problikne (netusim proc), ale kdyz pote ma svitit, tak nic... Prosim o radu jak ji zprovoznit ci kde koupit nahradni klasickou, aby mi to aspon svitilo. Diky.
Bylo: Opel Astra 1.6 16V, Z16XE, 2004, Njoy, hatchback
Je: Mazda 6 GH, 2.0, benzín, kombi
Je asi zbytečné se ptát jestli máš k ledce přidaný předřadný odpor?
Opel Zafira CDX 1.8 16V - X18XE1 - LPG - Tempomat
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Diagnostika: OP-COM v. 1.39 CZ
Je. Samo ze mam. Jak pisu, napojil sem ji na 12V zdroj, bez odporu by sla do kremikoveho nebe.
Bylo: Opel Astra 1.6 16V, Z16XE, 2004, Njoy, hatchback
to bude na 99% špatným kontaktem mezi paticí a tím kde na sebe plochy dosedají. Zkus s tím zahýbat nebo přihnout packy nebo kontakty očistit a třeba ti to půjde.
Ahojte
A s autorádiom to je ako potom ? Treba znova nakódovať alebo ??? Ďakujem za odpoveď
A s autorádiom to je ako potom ? Treba znova nakódovať alebo ??? Ďakujem za odpoveď
Opel astra G 3dv. rv.1999 X16XEL (edícia 100) 142 000km k 16,6,2013
Chtěl bych se jen zeptat. Mám Astru G bez klimatizace a rupla mi žárovka v oblasti topení. Podle informací, co jsem tady četl jsou v takové verzi Astry za panelem 2 žárovky. Jedna je pod středním tlačítkem a kde je ta druhá? Děkuji.
Surel, su dva druhy kurenia - topenia
Bud mas verziu kde sa vybera len to stredove koliecko - tam je iba jedna ziarovecka, alebo mas verziu kde sa to koliecko neda vytiahnut, tak potom su tam dve ziarovky zozadu - to musis dat dolu stredovy panel, aby si sa k tomu dostal..
Bud mas verziu kde sa vybera len to stredove koliecko - tam je iba jedna ziarovecka, alebo mas verziu kde sa to koliecko neda vytiahnut, tak potom su tam dve ziarovky zozadu - to musis dat dolu stredovy panel, aby si sa k tomu dostal..
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Aha, díky. Tak to bude přesně můj případ. Tak to už pojedu podle toho návodu na začátku. Díky.
Hele, když řešíte to osvětlení pomocí pásků, funguje vám potom stmívání nebo to svítí pořád stejnou intenzitou?
1,6 X16XEL
Moje biele led podsvietenie opel astra G ...5 mm led ,led pasy, led smd... aa zabudol som zapnut radio nevadi nabuduce
Na moje prekvapenie a potesenie funguje aj stmievanie, napriek tomu ze ztmievac funguje tak ze ubera napetie co u ztmievania led nie je obvykle...
Na moje prekvapenie a potesenie funguje aj stmievanie, napriek tomu ze ztmievac funguje tak ze ubera napetie co u ztmievania led nie je obvykle...