Už na tom taky pracuju
Zatím jsem mechanicky osadil ochcávkosvětýlko a na kousku bastl desky vyzkoušel teorii zapojení. Chci to doplnit podsvícením klik z venku. Teorie funguje, svítí to tak jak chci .
Takže už jen zbývá " dopinovat" dveřní konektory a zadrátovat. Snad to do srazu stihnu
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
chtěl bych se zeptat tohle si chci taky udělat ale mám 2 dotazy za 1. jak jste tedy vyřešili přívod zda jste dělali další průchodku do dveří nebo jste to zapojovali na ty piny:) pač bych to chtěl zapojit na stropní světlo a za 2 kde jste sehnali ty "paraboly" na ty světla:) z vrakáče?:) chtěl bych aby byly celé průhledné na internetu jsem videl sadu pro fabii za 1000 kč ale to se mi dávat nechce:D:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
díky moc:) jestli to máš doma tak šly by tam vyměnit ty diody za jiné?:) chtěl bych tam dát zelené diody co mám doma:) mám i odpory teoreticky mi jde jen o ten plast jakože kryt:)
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
Bohužel to nevlastním ale prodejce je celkem pohodář a když ho zkontaktuješ tak ti jistě poradí. A v nabídce na Aukru má červený a oražový a i jiný typy. Koukni na nabídky jeho aukcí.
Chci taky udělat podsvícení nástupní hrany. Chtěl jsem vyvést kabel ze stropního světla, ale zjistil jsem že když žárovka nesvítí, jde na obě strany žárovky 12v a když svítí na jedný straně je 12 a na druhý nic....... Takže když bych to na ten kabel napojil, svítilo by to pořád.
Nemáte s tím někdo zkušenost? Jak to zapojit...
Mam takovy dotaz nestacilo by hodit dalsi dverni spinac do dveri ovladany minusem a vzit plus co je ve dverich? Rekl bych, ze je to nejjednoduzsi zpusob vim ze mi to tu budete asi trosku diskriminovat ale myslim ze by to nebylo marne