Centrální odemykání
Re: Centrální odemykání
moje situace s vadným centrálem zatím nemá řešení mám zablokované zadní pravé dveře, všechny ostatní fungují. dnes jsem byl na vrakovišti a vyzkoušel několik náhradních zámků, které na připojeném konektoru nereagovaly. mechanik mi tedy zkusil půjčit i řídící jednotku centrálu, ovšem reakce opět bez úspěchu. že by vada v kabeláži?
caravan r.v.2001 1,6 16V Z16XE
- Reklama
Zřejmě bude vada v kabeláži. Zkontroluj všechny průchodky (mezi bočními i 5 dveřmi).
opel astra g, 1.8, 85kW, r.v. 1998
pěkně blbě to půjde u těch zablokovaných dveří
caravan r.v.2001 1,6 16V Z16XE
Jo sorry. paté dveře určitě otevřeš a řidičovy dveře taky. Ostatní mají ještě ochrannou pojistku, ale jak ji vypnout, to přesně nevím. Zeptej se třeba RomanaK tady z fóra. Je z Brna a zná tyto auta do podrobna.
Tebe nejdú odomknúť/otvoriť ani mechanicky? Zvnútra (vytiahnuť cuplík a klučkou otvoriť) ani z vonku?xixu píše:pěkně blbě to půjde u těch zablokovaných dveří
Pokud to máš zavřený na závoru,tak si v (_._)
Pokus se několikrát zasebou odemknout a zamknou klíčem v zámku,domnívám se,že to bude vadný spínač v zámku u řidiče a někdy se chytí-vlastní zkušenost.
Pokus se několikrát zasebou odemknout a zamknou klíčem v zámku,domnívám se,že to bude vadný spínač v zámku u řidiče a někdy se chytí-vlastní zkušenost.
Opel Zafira A 1.8 16V X18XE1
měl jsem podobný problém a nešly odemknout žádným způsobem. Prostě byly zablokované. "Naštěstí" jsem měl problém v řídící jednotce centrálu, takže po opravení se ostatní dveře odblokovaly.
já měl problem v Ŕj centrálu a ještě se přidal problem s vypadlím táhlem v zámku řidiče a tak šel otevřít vysunutím čudlíku jen zevnitř. Zamknout to šlo klíčem. Ostatní dveře zůstali bloklé. Jen kufr šel a tak byl využíván k nastoupení a vystoupení spolucestujících. Pokud si mohu tipnout tak budeš mít asi taky mrdu v Řj centrálu a k tý se dostaneš i bez otevření dveří. Já v zafiře jí mam u nohou spolujezdce.
OPEL ZAFIRA 1.8 16v 85kw - rok 2000 X18XE1
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
https://picasaweb.google.com/106136654297466934849/Zafira
Jsou jen dva druhy aut - Opel Zafira a ty ostatní
Podle el.schéma je ovládání všech motorků centrálu (vč.zadních dveří a víčka nádrže) napojeno paralelně na černožlutý a černočervený drát a ovládání je z jednoho výstupu (PIN 7 a 8 ŘJ), stejně jako zablokování zámků předních a zadních dveří černomodrý drát (PIN 10 ŘJ). Pokud všechny ostatní motorky fungují je ŘJ v pořádku a chyba je v motorku nebo je přerušený drát. Obávám se, že jediné řešení je sundání tapecírungu dveří pravděpodobně i za cenu jeho poškození.xixu píše:moje situace s vadným centrálem zatím nemá řešení mám zablokované zadní pravé dveře, všechny ostatní fungují. dnes jsem byl na vrakovišti a vyzkoušel několik náhradních zámků, které na připojeném konektoru nereagovaly. mechanik mi tedy zkusil půjčit i řídící jednotku centrálu, ovšem reakce opět bez úspěchu. že by vada v kabeláži?
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
zdravíčko mám taky problém menší. stává se mi že když chci odemknout nebo zamknout DO tak proste nereaguje nekdy se nerozsvítí kontrolka červená na DO někdy mi svítí stále takže to musím třeba 5x pomačkat aby se mi auto zamklo někdy to nejde vůbec takže musím jit a synchronizovat klič s autem a pak to většinou jde a nebo zamknout klíčem. nevíte čím to může být?. děkuji
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
baterku si menil? skontroluj pri tom aj plosak ci nieje vidiet nejaka prerusena cesta pripadne ho precisti ak je tam niaky bordel.
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
měl jsem to rozdelané ale baterku jsem neměnil. koupim novou teda. a čím mám ten plošňák vyčistit?:D normalne jen hadříkem?:D nebo něčím speciálním?:)
ja som to cistil izopropylom ale ak vyzera opticky v poriadku tak to neries, najprv vyskusaj vymenit tu baterku
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Celé to je tím, že máš urvané kontakty držáku baterie z toho plošňáku. Nech to někoho zručného opravit mikropájkou.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka