Držák na telefon/navigaci - kam s ním?
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Držák na telefon/navigaci - kam s ním?
cca půl roku mám telefon, který zároveň používám jako navigaci, držák mám na čelním skle, ale není to nic moc, protože v Zafiře je čelní sklo dost daleko a navigace se tak blbě ovládá nehledě na to, že ty lamy výrobci dělají k navigacím/telefonům dost krátké kabely pro nabíjení z autozásuvky, proto by mě zajímalo, kde máte držák umístěný vy
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Reklama
Re: Držák na telefon/navigaci - kam s ním?
nevím jak v Zafiře, ale já mám HF sadu umístěnou u levého sloupku nad výdechem topení, hezky na to vidím a nebrání to výhledu jako když je umístěn uprostřed čelního skla
Astra G 1.7 DTI tmavě modrá
Astra G 2.0 DTI tmavě modrá
Astra G 2.0 DTI tmavě modrá
Akorát jsem si taky pořídil telefon s navigací a plánuju si držák umístit do levého horního rohu na čelním skle. Tak budu mít ten celkem malý displej pěkně na očích, dobře tam došáhnu na tlačítka a výhled to nijak neomezí. Držák už je na poště, tak snad zítra to vyzkouším.
PS: napájení neřeším
PS: napájení neřeším
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
já mívám navi pod zpětným zrcátkem. A nebo se dají koupit držáky s dlouhou ohebnou nohou, takže máš navigaci blíže a nemusíš se natahovat
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
k telefonu mám origo držák
a nechce se mi kupovat další, proto vymýšlím kam s ním, k držáku byla i samolepící podložka, která se nalepí na rovnou plochu palubky a na tu se pak přisaje samotný držík, ale nechce se mi to někam lepit, protože už to z toho plastu nikdy nedostanu, nehledě na to, že tem není kusek rovné plochy Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
ja mam ten s dlhym ramenom prilepeny na okne a je to fajn... ale rozumiem ze s takym kratkym sa musim velmi zle natahovat po telefone... ja som ktomu drziaku dostal este taku sadu s ktorou sa to da namontovat na vyduch ventilatora, nieco take nemas?
miku vem si dve silny gumicky a pripevni si ho ke vnitrnimu zrcatku a mas ho po ruce
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož G navigaci naS2ce používám skoro furt tak jsme ji umistil doprostřed,
mám držák s dlouhou nohou a přísavkou. Díky hlasovými výstupu není potřeba produkovat ani moc činnosti.
Čili doporučím držák než koupíte odkoušet zdali drží váš foun, nemačká nikde sám tlačítka.
Dobré je také koupit držák jenž má přísavku na okno ještě takovou docvakávací neb jen oliznou a nalelip to prostě spadne.
Nabíjení mám vyřešeno USB ----------- micro usb. Zdířka na 12V do auta stojí asi stovku, kabel asi taky tak...
mám držák s dlouhou nohou a přísavkou. Díky hlasovými výstupu není potřeba produkovat ani moc činnosti.
Čili doporučím držák než koupíte odkoušet zdali drží váš foun, nemačká nikde sám tlačítka.
Dobré je také koupit držák jenž má přísavku na okno ještě takovou docvakávací neb jen oliznou a nalelip to prostě spadne.
Nabíjení mám vyřešeno USB ----------- micro usb. Zdířka na 12V do auta stojí asi stovku, kabel asi taky tak...
http://www.eastwoodcarshow.cz - nezávislé recenze automobilů
ex.: ASTRA G, FORD PUMA, BMW E30
now: Rover 416 99´
work: Ford Transit 2.2
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Lake292: klipsy na mřížku ventilace tam nebyly
Mirda: to je k prdu, protože když se potřebuju podívat na navi tak potom nečumím před sebe, ale někam nahoru
Absinth: držák mám origo, takže nikde nic nemačká, držák má dobrou přísavku a nabíječku do auta mám taky, ale má krátký kabel a je tam na jednom konci 12V do auta a na druhém microUSB, prodlužku microUSB jsem nikde nenašel
Mirda: to je k prdu, protože když se potřebuju podívat na navi tak potom nečumím před sebe, ale někam nahoru
Absinth: držák mám origo, takže nikde nic nemačká, držák má dobrou přísavku a nabíječku do auta mám taky, ale má krátký kabel a je tam na jednom konci 12V do auta a na druhém microUSB, prodlužku microUSB jsem nikde nenašel
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Tak si objednej něco takového - bez šroubování a poškození interiéru
http://www.sunnysoft.cz/vyhledavani/opel
http://www.sunnysoft.cz/vyhledavani/opel
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
-
- Kontaktovat uživatele:
Mike. S
V tom případě bych volil řešení jak jsem psal v ceně 200kč
Koupíš USB 12V vstup do auta (prostě něco jako cigareťák jen místo toho retka je USBčko)+ koupíš kabel USB -> Micro USB = Tyhle věci sežeš v jakýmkoliv elektru. Základem je si ohlídat tu délku káble
Je to nejsnažší a nejlevnější řešení řekl bych.
Délky kabelu dělaj rozmanitý a pak si tu navi můžeš dát třeba do kufru když bude dlouhej kabel
V tom případě bych volil řešení jak jsem psal v ceně 200kč
Koupíš USB 12V vstup do auta (prostě něco jako cigareťák jen místo toho retka je USBčko)+ koupíš kabel USB -> Micro USB = Tyhle věci sežeš v jakýmkoliv elektru. Základem je si ohlídat tu délku káble
Je to nejsnažší a nejlevnější řešení řekl bych.
Délky kabelu dělaj rozmanitý a pak si tu navi můžeš dát třeba do kufru když bude dlouhej kabel
- recor
- Kontaktovat uživatele:
ja mam v astre taku origo konzolu na HF, tam som si prievnil drziak na telefon a dociahne tam aj nabijacka..neviem ale ci sa take nieco robi aj na zafiru. kazdopadne keby to tam predosly majitel nenasroboval do palubovky, nedaval by som to tam...
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
p.somik: super věc , ale pouze na telefon, na navi je to moc nízko
Absinth: asi to vyhraje ta prodlužka, USB-microUSB mám k origo nabíječce, takže už musim sehnat jenom 12V-USB a pak už jenom najít nějaké vhodné místečko, kam s ním
Absinth: asi to vyhraje ta prodlužka, USB-microUSB mám k origo nabíječce, takže už musim sehnat jenom 12V-USB a pak už jenom najít nějaké vhodné místečko, kam s ním
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebo sem dneska v tesku viděl prodlužku 12V ...
čili 12 kolík -> kabel -> 12v díra do kolíku
asi 289kč TESCO
čili 12 kolík -> kabel -> 12v díra do kolíku
asi 289kč TESCO
NeníMike.S píše:... na navi je to moc nízko
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka