TC
- Reklama
Re: TC
Tak som zistil ze mam aj esp
zaviedol som kabel na pin 27 a ked ho ukostrim tc/esp sa nevypne
neake napady kde moze byt co zle?
Dorabal uz niekto vypinac na ESP?
zaviedol som kabel na pin 27 a ked ho ukostrim tc/esp sa nevypne
neake napady kde moze byt co zle?
Dorabal uz niekto vypinac na ESP?
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Problem vyrieseny , ma to byt na pin 25 a nie 27
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Takze sem se po letech dokopal a konecne dodelal tlacidlo na vypinani vsech tehle blbosti krome ABS ... a libovkaaaa .. mam Z22SE a je to pin 25 aby bylo jasno
vrele doporucuju koupil jsem ofiko tlacidlo a zbytek samodomo ... konektory a vse vytvorene precizne na miru ... ted jen uzivam
timto dekuji vsem zde pripomnym za krasne navody vcetne odkazu na nemecka fora
vrele doporucuju koupil jsem ofiko tlacidlo a zbytek samodomo ... konektory a vse vytvorene precizne na miru ... ted jen uzivam
timto dekuji vsem zde pripomnym za krasne navody vcetne odkazu na nemecka fora
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
v čem je výhoda vypnutí TC
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Ja zasa neviem zohnat tu blbu listu na tlacitka....na vyhrev sedaciek a na TC.......V Opli sa uz nedodava....stala 4,50€
Dodava sa len daka v odtieni Charchoa ci ako...za 14,50€ co mi pride kustik dost.....
Tlacitko som dostal od Troodona...hned ako prve som v nom zmenil podsvietenie...
Ak to klapne s tou RJ ABS + TC, tak bude mat moja Astra aj TC, a dokonca aj vypinatelne...A ked nie, tak tlacitko bude mat daky iny vyznam...
Dodava sa len daka v odtieni Charchoa ci ako...za 14,50€ co mi pride kustik dost.....
Tlacitko som dostal od Troodona...hned ako prve som v nom zmenil podsvietenie...
Ak to klapne s tou RJ ABS + TC, tak bude mat moja Astra aj TC, a dokonca aj vypinatelne...A ked nie, tak tlacitko bude mat daky iny vyznam...
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Keď sa chceš rýchlo rozbehnúť (napr. do križovatky, kde by si inak strávil pol dňa), TC zbytočne citlivo reaguje na zahrabanie kolies pri rozjazde a hneď zníži výkon motora. Väčšina šoférov si to lepšie ošéfuje spojkou a rozjazd je rýchlejší (=bezpečnejší).Mike.S píše:v čem je výhoda vypnutí TC
Hlavně při předjíždění v tomhle počasí je to úplně na hovajs..potřebuješ výkon a ono to při prokluzu dost výrazně ubírá plyn a auto nezrychluje..a tím pádem se předjíždí o dost dýl než kdyby tam ta cypovina nebyla..a už vůbec nezmiňuju to, že dlouhý táhlý ledový kopec s tím prakticky vyjet nejde. Auto bez TC pořád drží stálý záběr i třeba při prokluzu kol-jde si hrát s plynem. TC se i při minimálním proklulzu chová tak, že motor prakticky úplně ztratí výkon, auto zpomalí a kopec nevyjede.Mike.S píše:v čem je výhoda vypnutí TC
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no ona to byla spíš řečnická otázka, protože účinky vypnutého TC jsou mi jasné, ale já teda nějak nepociťuju, že by se mi nějak drasticky snížil výkon motoru i když prohrábnu za jízdy na sněhu a bliká mi kontrolka TC a nechám to tak třeba 30-50m ... to mi to teda asi nějak špatně funguje nebo co ...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
no prave ze kdyz da clovek plnej plyn tak to tolik znat neni to uz si to nejak to TC prebere lip, ale kdyz dobrej ridic chce nekde vyjet z ledu ci zaveje tak si pohraje se spojkou a plynem a vyhrabe se vsude ale s touhle TC sragorou je to zabity a vyhrabes se leda na lane za Range Roverem :-/ takze vyhoda vypnuteho TC je vse jak vyse lidicky pisou .. krome piskani gum na asfaltu .. to je to posledni kvuli cemu bych to delal ale fakt pro zkusenejsiho ridice je to na obtiz pri rychlejsim odpichu v krizovtce nebo na snehu a ledu apod.
stále mi svítí prokluz, auto údajně během jízdy úplně škubne a zdechne. Jedná se o Zafiru rv.00 1,8 85kw, tlačítko TC nereaguje. Auto nemá ESP
Řešil někdo podobný problém ?
podívat se např. na kontakty u přeních kol po zimě?
Zatím čistím klapku, protože si myslím, že na zdechání má vliv ona. (čistil jsem ji před 3 měsíci) Autem jezdí segra, já vůbec.
Řešil někdo podobný problém ?
podívat se např. na kontakty u přeních kol po zimě?
Zatím čistím klapku, protože si myslím, že na zdechání má vliv ona. (čistil jsem ji před 3 měsíci) Autem jezdí segra, já vůbec.
Zafira A Irmscher edition