Vybitá baterie

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
pbrazdil

Re: Vybitá baterie

Příspěvek od pbrazdil » 31 led 2009, 13:38

spermin píše:no, levnější bude, pokud se dostaneš k baterii startovací kable, (vždy se hodí) poprosit souseda a
napojit na ty kable, ale s odpojenou baterií, nestartovat, ale zamknout, předpokládám
že alespoň na 1 klice máš zámek na klíč, jinak by byl problém. Baterii ihned nabít.
PS- to máš auti celou dobu odemknuté :?

Levnější to nebude,protože přes startovací kabeli se ani neprotočil motor,zkoušeli jsme to se 2-ma autama,prý to asi nepustila řídící jednotka.Prostě to jen cvakalo ,když jsem držel klíček tak to cvakalo rychleji,ale startér se ani nepohnul.Ty kabeli budu muset koupit aspoň na to zamknutí,ale nemůžu pochopit,proč se to s něma nedalo nahodit.Kluci říkali,že když někdo koupil nějaký kauflands*áče,tak si je musel nechat přeletovat kontakty,ale tohle byli fakt krásný káble za 350 peněz
http://www.auto-filson.cz/kabely-starto ... c7c9c7e74e
,tak nechápu proč to nešlo.Auto jsem samozřejmě odtáhl,baterku nabil a vše je OK.Jinak auti nechávám občas odemknuté,ale jen u baráku za plotem!

Reklama

spermin

Příspěvek od spermin » 31 led 2009, 13:43

auto ze kterého jde štáva musí být nastartováno, hlavně když je úplně vycuclá baterie,
to je ten největší spotřebič. Pokud jsi to dělal takto, něco není v pořádku.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

pbrazdil

Příspěvek od pbrazdil » 31 led 2009, 18:11

Tak už jsem to našel.na dveřích je taková gumová záslepka,do které se strčí klíč a zamknou se tím dveře.

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 31 led 2009, 18:44

to ta zaslepka je na dverach a to otvoris aj ked nemas auto napojene nabaterku ?
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

ondiiik

Příspěvek od ondiiik » 03 lis 2011, 23:51

Cauky ... sice mozna uz trochu opozdena reakce, ale pokud by se nasel nekdo s obdobnym problemem, tak jsem neco takoveho resil u sve H Astry. Tedy neslo o vybitou baterii, ale o poruchu centralu.

Dvere nemaji zacvakavaci cudly, ale z boku dveri, tam co je zamek a detska pojistka je pogumovanej otvor. Timto otvorem lze prostrcit klic od zapalovani. Pri prostrceni az na doraz se ozve cvaknuti a dvere jsou mechanicky zamcene. Pak uz je staci jen zabouchnout. Na zaver se klicem zavrou standardnim zpusobem dvere u ridice.

Odemceni dveri je mozne zevnitr, tedy klicem nejprve dvere ridice a pak klickama ty ostatni.

Kufr je bohuzel zcela na elektriku, takze ten otevrit pri vybite baterce nepujde :-(

Pa;O)

Alzafir

Příspěvek od Alzafir » 04 lis 2011, 08:20

ondiiik píše:Kufr je bohuzel zcela na elektriku, takze ten otevrit pri vybite baterce nepujde :-(
Jde to . Zevnitř na tapecu je gumová záslepka. Odklopíš, nasadíš třeba šroubovák, otočíš jím a cvak 8)
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor

Jirka D..

Příspěvek od Jirka D.. » 18 lis 2011, 10:54

Ahoj, jen dotaz je baterie STARLINE přelepená VARTA za lidové penize? Nebo to je jen marketingový tah :D

Zralok

Příspěvek od Zralok » 18 lis 2011, 12:07

No moc bych tomu nevěřil a pokud by i ano tak leda Varta Black. Při dnešních cenách baterií bych jednoznačně volil jako minimum Varta Blue a raději Varta Silver nebo Exide Premium.
A jinak se chci poptat znalejších dá se nějak změřit kolik ampér pustí moje kabely? Jako laik předpokládám že to asi jde jen to bude chtít asi nějaké profinářadíčko, kterým asi kdekdo nedisponuje. Docela by mne to zajímalo protože štítek už od nich nemám. Včera jsem jednomu chlapíkovi pomáhal nastratovat dieselovou Lagunu, která s jinými kabely a přes benzínovou filcku nešla. S mými a přes mé auto to napoprvé alespoň dvakrát otočilo (přes tu felicii to ani neotočilo jen cvaklo) tak jsem to ještě cca 5 min nechal běžet a pak už to naskočilo hned.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu

spermin

Příspěvek od spermin » 18 lis 2011, 14:15

zajeď na edisonku, tam je servis baterií, změří ti hodnotu.
jinak snad ten měřák tu někdo má.
je to něco takového http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/z%E1t%EC ... 0voltmetr/
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

Odpovědět