Imobilizér???
Re: Imobilizér???
Nevím jestli je to vhodné téma, ale pohřešuju klíč s dálkovým ovládáním. Mám sice druhý, ale představa toho že někdo může vybrat auto, nebo s ním odjet mně moc neuspokojuje. Jak se to dá vyřešit? Teda dá se přenastavit alepoň imobilizér aby se s tím klíčem nedalo odjet ? díky
- Reklama
V predchozim prispevku byl odkaz na autoklice.cz kde primo popisujou, ze pres diagnostiku vyctou nakodovane DO a pripadne je mohou vymazat. Takze soudim, ze by melo stacit najit nekoho s diagnostikou ( OPCOM atd) kdo ti precte a upravi ridici jednotku ...Stan_123 píše:Nevím jestli je to vhodné téma, ale pohřešuju klíč s dálkovým ovládáním. Mám sice druhý, ale představa toho že někdo může vybrat auto, nebo s ním odjet mně moc neuspokojuje. Jak se to dá vyřešit? Teda dá se přenastavit alepoň imobilizér aby se s tím klíčem nedalo odjet ? díky
Mám dotaz,možná hloupí,ale těmto věcem právě moc nerozumím , kde ručně vyčtu ten pin imma,když nemám Carpass ? Mám také problém se ztraceným čipem imobilizéru z klíče. Moc díky.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
security code ti zjistí v opel servisu za 800-900 kč a čip do klíče kup na netu třeba tady :http://www.motordiag.cz/produkt/transponderT5
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí