cena regulčního relátka?

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
Hany
Kontaktovat uživatele:

cena regulčního relátka?

Příspěvek od Hany » 13 srp 2006, 09:34

Zdravím,
před časem jsem dával dotaz na nízké napětí, že při volnoběhu kolísa osvětlení. Byl jsem u elektrikáře a řekl mi že je chycené regulační relé a cena je údajně, protože to je ISUZU motor někde kolem 3,500,-Kč
tak mám prosbu, pokud někdo náhodou zaregistruje při prohlížení N.D. tenhle díl, dejte prosím vědět. Díky
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

Reklama

pepca

Příspěvek od pepca » 13 srp 2006, 11:51

:lol: řekl ti vážně pravdu?někdy v tom relé stačí přeletovat uhlíky,pro servismany je lepší říci relé je v háji :lol:

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 13 srp 2006, 20:06

Jooo, tak to nevím, jestli řekl pravdu, potom by to chtělo spíš nějakého ,,bastlíře,, který by na to mrkl a případně to zkusil spravit.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

pepca

Příspěvek od pepca » 13 srp 2006, 20:12

Hany píše:Jooo, tak to nevím, jestli řekl pravdu, potom by to chtělo spíš nějakého ,,bastlíře,, který by na to mrkl a případně to zkusil spravit.
:wink: čistě náhodou nemáš tu velkou knihu jak na to?tam totiž je popsaná ta výměna uhlíků v relé,asi to nejdříve zjisti,nevím kolik by stálo celé relé,ale jestli se dají měnit uhlíky,tam je psáno dokonce kdy se mají měnit,délka uhlíků dle opotřebení :wink:

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 24 říj 2006, 21:01

a sakra asi mám to stejné! když se rozjíždím a trochu méně sešlápnu plyn, tak mi také méně zasvítí světla, a ještě jsem tu uváděl že když zapnu ohřev skla na místě tak mi také lítaj otáčky! myslíte že mám tedy asi stejný problém?!? :cry:

TOMHAJ

Příspěvek od TOMHAJ » 13 lis 2006, 13:02

rychlyradim píše:a sakra asi mám to stejné! když se rozjíždím a trochu méně sešlápnu plyn, tak mi také méně zasvítí světla, a ještě jsem tu uváděl že když zapnu ohřev skla na místě tak mi také lítaj otáčky! myslíte že mám tedy asi stejný problém?!? :cry:
me u toho rozjizdeni to dela taky

Odpovědět