vypínač, nebo relátko pro motorek klapky vnitřní cirkulace
vypínač, nebo relátko pro motorek klapky vnitřní cirkulace
Ahoj, chlapi potřeboval bych poradit, nefunguje mi vnitřní cirkulace vzduchu, mam typ bez kopule tudis taková ta klapka, muj problem spociva v tom, ze motorek se porad toci a ta klapka se rozlamala, motorek reaguje na zmenu otacek zapnuti a vypnuti na tlacitku, ale porad se toci dokola a nevypne se,koukal jsem tu ze jste vymysleli nejaky koncaky apod. ale ja bych radeji vynenil tu elektorniku, docetl jsem se ze se skryva v panelu za tim tlacitkem a zajima mne zda musim vymenit cely ten panel pro ovladani topeni nebo by stacilo pouze nejaka cast ve ktere je problem toho vypinani motorku, diky moc za rady
- Reklama
Re: vypínač, nebo relátko pro motorek klapky vnitřní cirkula
vymen radsej samotnu tu klapku....Chyba je len tam.....
Ja som to kupil na vrakaci za 10€ prehodil a krasne funguje....
Motorceku nic nebolo
Ja som to kupil na vrakaci za 10€ prehodil a krasne funguje....
Motorceku nic nebolo
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
nemaš chybu nikde motoroek se ma furt točit nevim proč to tak maj ale je to tak. a protože furt motorek tlači ten plast na klapce po nejakych letech praskne. ted uz je novej díl a mají tam udělany vyztuženy plastovy opíraci body takže se to nezastavuje přes klapku ale o ty body. takže klapka nepraskne.. ty kluci dělali koncaky pravě kvuli tomu aby se jim to vypinalo. jinak i kdyz koupiš nove ovladaní topeni nebo motorek tak se ti to bude stejně točit furt dokola..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Aha tak to je zajimavy, takze kdyz budu mit zaplou cirkulaci cca hodinu v kuse tak to ten motorek vydrzi a nespali se? kam bych mel ji pro tu novu klapku? do oplu? dikec za info
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
no asi do opelu. nevim jestli to umí nějakej dodavatel nahradich dilu jako je elit, autokely, apm. to netuším. no nespalí se
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Ahojte mám rovnaký problém, nič menej , motorček reaguje na oba smery ale ked sa pozriem na klapku po dokončení polohy, stále s nou motorček jemne kíva to ja akože v poriadku?? A nemožem sa zbavit pocitu že to rapkanie pri zapnutom klúči začalo tak pred rokom.
Mám to od vtedy odpojene no nedá mi to spávat , podla toho čo píše langdon2 je problém v klapke? čo treba vymenit samotné dvierka klapky?Ked to nechám zapojene sa to pokazí na dobro nie? Vopred vďaka som s toho na nervy
Ešte priloha foto motorčeka , ktorý sa zdá byt v poriadku.
Mám to od vtedy odpojene no nedá mi to spávat , podla toho čo píše langdon2 je problém v klapke? čo treba vymenit samotné dvierka klapky?Ked to nechám zapojene sa to pokazí na dobro nie? Vopred vďaka som s toho na nervy
Ešte priloha foto motorčeka , ktorý sa zdá byt v poriadku.
Opel Corsa D grasshopper
opel-astra-g
opel-astra-h-ex
opel-astra-g
opel-astra-h-ex