Mike.S píše:jo a klapka se ti nezavře když máš ten pravý přepínač otočený tak, aby ti ofukoval pouze přední sklo, snad to tak mají Astry taky, alespoň u Zafir tomu tak je, já když jsem to chtěl po první zavřít kvůli čoudící Avii tak to nešlo a myslel jsem si že to mám rozbité
Cize v pripade ze mam nastavene len na ofuk predneho skla, nie ofuk skla + ofuk noh, thak sa klapka nezavre a nasava sa stale vzduch zvnutra auta, chapem to spravne?
co v pripade ze tam ta kopula nie je, ze je to bez nej?
saimon píše:Cize v pripade ze mam nastavene len na ofuk predneho skla, nie ofuk skla + ofuk noh, thak sa klapka nezavre a nasava sa stale vzduch zvnutra auta, chapem to spravne?
co v pripade ze tam ta kopula nie je, ze je to bez nej?
pokud máš nastavené jen čelní sklo tak je kopule/klapka otočená na přisávání z venku a pokud ne, tak je něco špatně s právě s tím servem/motorkem
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
No nakoniec mi to nedalo a dnes som to rozobral ... Rpoblem bol naozaj s klapkou, resp nie s klapkou ale s motorcekom ktory ju ovlada ... Takze som ho odpojil a nastvil klapku natvrdo tak aby nasavalo vzduch z vonku a uz je to v pohode ... necham to zatial tak, novy motorcek pyta okolo 150EUR takze co sa mi momentalne nechce davat ...
ad1) buď tam máš bor*el (třeba list) nebo Ti odchází ložisko nebo něco jiného ...
ad2) buď je v háji termostat (teploměr Ti ukazuje jakou teplotu?) nebo máš vypadé táhla na ovládání přepínání teplý/studený nebo něco jiného ...
a zkus použít to velké červené HLEDAT vpravo nahoře, všechno už se tady řešilo
Chtěl jsem se zeptat.. Jel jsem dneska za trábošem a tak jsem zapnul vnitřní cirkulaci, by mi nesmrděl dovnitř do auta. Pak jsem na to zapomněl, zaparkoval, vypnul motor, šel si po svých, po hodině přijdu k autu nastartuju jedu několik kilometrů, dusno jako v prádelně a pak jsem si všimnul, že kontrolka vnitřní cirkulace stále svítí. Já měl za to, že po vypnutí zapalování by to mělo samo vypnout. Jak to funguje vám?? a včem je problém?
předem děkuji za názory.
Já myslím, že ta kopule se sama po vyndání klíčku rozhodně nezavře..a pokd po opětovném zmáčknutí tlačítka bylo vše opět ok, tak nevím kde by měl být problém..nikde žádný není, číst myšlenky Astra neumí
No mám za to, že jsem před deseti lety jezdil v astře a tam to doopravdy tak fungovalo. Po vypnutí klíčku a následném zapnutí ten motorek zas tu ventilaci otevřel. Proto jsem překvapen že u téhle se tak neděje. Ptám se tedy jestli je to tak v pořádku (je tedy pravda že tamten vůz byl v plné výbavě což teď nemám)