Ooooooooooomanli2 píše:já to dělám pro váskulda píše: Vidim, ze ti to nedava spat.
Buď veleben až navěky
odblokovat na diagnostice (ja daval 500,-)semi001 píše:caute vsichni co ste to uz dokazali.asi fakt nejsem vyvolenej dneska jsem skusil to zapojeni ktery se tu popisuje a zrejme ne urcite sem stip neco jinyho a ted mi porad sviti kontrolka na airback diky za kazdou radu a nesmejte se dlouho:-)
semi001 píše:caute vsichni co ste to uz dokazali.asi fakt nejsem vyvolenej dneska jsem skusil to zapojeni ktery se tu popisuje a zrejme ne urcite sem stip neco jinyho a ted mi porad sviti kontrolka na airback diky za kazdou radu a nesmejte se dlouho:-)
Alarm ti taky vybíjí baterku a vypínaš ho snad? Já to teda nepozoruju, protože jezdím den co den a pokud jsem bez auta mimo domov (max.3 dny), pak přijdu cvrnknu a jedu, takže pokud nejaký odběr je, tak minimální.MatoSK píše:tak by ma zaujimalo aky je vyrok poroty. vybija toto zapojenie bateriu ci v ziadnom pripade?
Jj, je to paráda... mám to už několik měsíců a o okna se nestarám, což byla moje slabost (zvlášť u spolujezdce)...kolikrát jsem nechal pootevřený okno a divil se, že mi tam nikdo ještě nevlez.MatoSK píše:OK. uz som si to zmeral a nenameral som ani o 1mA vacsi odber, takze uz to mam nainstalovane a som spokojny
Při zavírání oken nepouštěj tlačítka a chvilku je podrž i když jsou okna zavřený....... tím si uděláš dojezdy.Pipóch píše:Funguje super. Díky. Jen je potřeba naprogramovat paměť dojezdů oken jinak nefunguje.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |