Kontrolka airbagů
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontrolka airbagů
jop jak říkam nejčastějí zloby ten konektor pod sedačkou pak uz sem parkrat řešíl i ten konektor přimo u baglu pod čalouněním..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Reklama
ok tak to skusim pod sedackou rozpojit, nastrikat kontaktolem a poradne pozapajat.... snád to pomuze dík zatím
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
a pro jïstotu si odpoj baterku ...
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
dotaz, jak je možný, že mi svítila kontrolka airbagů (asi tejden) když jsem si u Friťáka domluvil, že mi to odmázne, tak sama najednou sviňa zhasla...sem měl pocit, že se sama nezhasne??? teď už asi tejden nesvítí a to se stratuje tak 4x denně. Při klíčku na kontrolky si normálně blikne a pak zhasne... a ppřed tím se asi tejden rozsvěcela- nomálně blikla a hned se rosvítila.. a teDˇje klid...co s tím? na tu diag si dstejně dojedu, ale je to normální, nebo mám někde nějakej kix???
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Nic neřeš, já to měl jednou před lety taky tak. Prostě náhodná chyba.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Jak to tady tak čtu, opět mě to vrací na hrůzné zážitky s kontrolkou. Po investování strašných peněz do diag., oprav, mazání a nazpět znovu, jsem sklo přístrojovky přelepil černou izolepou, protože v noci to fakt otravuje. Když odpadla, tak jsem rozebral budíky a diodu prokřupnul šrubovákem. A BYL KLID!
Teď mám novou přístrojovku, protože mi odešla dioda na dálkové (žena začala jezdit a často při dávání blinkrů zapíná dálkové - fakt nechápu ), takže bylo třeba zprovoznit kontrolku dálkových - tzn. přístrojovku z vraku - tzn., airbagy opět svítí.
Teď jsem zatím ve fázi černé izolepy...
Vím, že vám to moc nepomohlo. To bylo jen tak na spestření Hezké svátky a šťastný nový rok i se svítící kontrolkou!
Teď mám novou přístrojovku, protože mi odešla dioda na dálkové (žena začala jezdit a často při dávání blinkrů zapíná dálkové - fakt nechápu ), takže bylo třeba zprovoznit kontrolku dálkových - tzn. přístrojovku z vraku - tzn., airbagy opět svítí.
Teď jsem zatím ve fázi černé izolepy...
Vím, že vám to moc nepomohlo. To bylo jen tak na spestření Hezké svátky a šťastný nový rok i se svítící kontrolkou!
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
mít auto bez airbagů není moc supr
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to jednou zazil, ale u Fabie.
Jinak unicit LEDku kvuli tomu ze neco nefunguje, mno to nejak nechapu, kor kdyz se jedna o ptyle. A kvuli vadne LEDce menit cele budiky, tak to taky nechapu. Stacilo preci prepajet.
Jinak unicit LEDku kvuli tomu ze neco nefunguje, mno to nejak nechapu, kor kdyz se jedna o ptyle. A kvuli vadne LEDce menit cele budiky, tak to taky nechapu. Stacilo preci prepajet.
No, tak se trapte neustálými kontrolami, napichováním na PC, hledáním a vše marné, protože toto je jedna z malých velkých nedostatků Aster, se kterými nic nenaděláme.
Něco jako klakson na volantu. Bych vraždil. Já neříkám, možná se ještě pokusím jít do opravy znovu, mám i z dob předešlých pořízené boční nárazové čidlo (údajně v tom byla chybka...no, znáte to), ale už mě to fakt s...e.
A přepájet co? Odkaď ? Za 1) byla už tak rozházená, že by ji nikdo nedal dohromady, ale na dálkové dioda NENÍ. Tam je přece jen žárovka. Ta byla odzkoušená - dobrá, takže problém byl jinde.
Aspoň mám i o 50tisíc míň km
Něco jako klakson na volantu. Bych vraždil. Já neříkám, možná se ještě pokusím jít do opravy znovu, mám i z dob předešlých pořízené boční nárazové čidlo (údajně v tom byla chybka...no, znáte to), ale už mě to fakt s...e.
A přepájet co? Odkaď ? Za 1) byla už tak rozházená, že by ji nikdo nedal dohromady, ale na dálkové dioda NENÍ. Tam je přece jen žárovka. Ta byla odzkoušená - dobrá, takže problém byl jinde.
Aspoň mám i o 50tisíc míň km
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
adam09 píše:mít auto bez airbagů není moc supr
Jo, a ze zkušenosti z vytahováním lidí z nehod, vím, že není nad funkční a správně použitý pás. Lepší tento, než jakékoli pasivní bezp.prvky bez použití pásů. Samozřejmě kombinace je také supr
...no a lehká noha na plynu.
tyvole já žasnu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Taky přístup k bezpečnosti
A jéje. Tady to asi nebylo pochopeno. Tím jsem chtěl říct, že spousta lidí kašle na pásy a potom ty slavné airbagy zabíjejí častěj, než následky nehod. Asi tak.
Vidím, že davová psychóza funguje výtečně
Ať si každý jezdí jak chce a s čím chce
Vidím, že davová psychóza funguje výtečně
Ať si každý jezdí jak chce a s čím chce
svietila kontrolka airbagu a tak som šiel na diagnostiku do opla
inde nemám kde a tam že zlá riadiaca jednotka airbagu
vymazali a kontrolka už nesvieti ale toto som našiel doma pod šoférovou sedankou !!!
až je naozaj zlá je možné že to takto niekto obišiel ???
môžem ich mať vlastne teraz funkčné ???
díky
inde nemám kde a tam že zlá riadiaca jednotka airbagu
vymazali a kontrolka už nesvieti ale toto som našiel doma pod šoférovou sedankou !!!
až je naozaj zlá je možné že to takto niekto obišiel ???
môžem ich mať vlastne teraz funkčné ???
díky
1.6 16V XEL -