nejdu budiky
-
- Kontaktovat uživatele:
nejdu budiky
hladal som a nenasiel som tu nic take .. dnes som rozobral budiky a menil podsvietenie .. po zapojenie mi to svieti aj vsetky diody no budiky nejdu skusal som to viac krat zapojit ak by bol zly kontakt no nic .. kde mam hladat chybu ???
- Reklama
Re: nejdu budiky
skus vytiahnut budiky a pozriet sa ci v konektory nieje nejaky kontakt vyhnuty moze to byt pricina
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
-
- Kontaktovat uživatele:
boli nejake vyhnute uz som ich narovnal ... snad to pojde .. poobede zistim , vdaka
a ako to dopadlo?
ja mam podobny problem, ale ja som nic s palubkou nerobil.
Niekedy ked je v kabine teplo (ked necham auto na slnku a tak), tak jak zapnem elektriku, rucicka tachometra sa pohne a potom tak kmita aj pocut nejake cvakanie.Ked nastartujem, tak otackomer a tachometer nenaskocia (ostanu na 0), palivo aj teplota funguju a opat ked vypnem motor, tak rucicka tachometra kmita a tiez pocut to cvakanie (asi po 10 sekundach to prestane).
neviete co to moze byt?
ja mam podobny problem, ale ja som nic s palubkou nerobil.
Niekedy ked je v kabine teplo (ked necham auto na slnku a tak), tak jak zapnem elektriku, rucicka tachometra sa pohne a potom tak kmita aj pocut nejake cvakanie.Ked nastartujem, tak otackomer a tachometer nenaskocia (ostanu na 0), palivo aj teplota funguju a opat ked vypnem motor, tak rucicka tachometra kmita a tiez pocut to cvakanie (asi po 10 sekundach to prestane).
neviete co to moze byt?
Opel Zafira B 1.8 16V, 88kW - 2014 (A18XEL)
Opel Astra G 1.6 16V, 74kW - 1998 (X16XEL)
+ Opel Meriva 1.7 DTi - 2005 +
+ Škoda 105L +
Opel Astra G 1.6 16V, 74kW - 1998 (X16XEL)
+ Opel Meriva 1.7 DTi - 2005 +
+ Škoda 105L +
- dejo86
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte,
ak si pozretu tuto temu(dole), ja som mal rovnaky problem. Menil som podsvietenie na LED a polubovka po zapojedni zacla robit to rovnake ako mathejovi. Problem asi bol v tom ze som ju prvy krat odpojil ked bol kluc v zapalovany. Bohuzial sa na nej asi neico odpalilo a musel som kupit inu pouzitu. S tou druhou som uz bol pozornejsi a teraz funguje vsetko perfektne.
moja tema:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=21600
ak si pozretu tuto temu(dole), ja som mal rovnaky problem. Menil som podsvietenie na LED a polubovka po zapojedni zacla robit to rovnake ako mathejovi. Problem asi bol v tom ze som ju prvy krat odpojil ked bol kluc v zapalovany. Bohuzial sa na nej asi neico odpalilo a musel som kupit inu pouzitu. S tou druhou som uz bol pozornejsi a teraz funguje vsetko perfektne.
moja tema:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=21600
-------------------------------
Astra G 1.4 16V 1998
Astra G 1.4 16V 1998