prosim o radu nesviti me leve xenonove svetlo
prosim o radu nesviti me leve xenonove svetlo
tak jsem koupil novou vybojku a porad to nesviti , muze to byt i prasklou pojistkou , teda jestli ma kazde svetlo zvlast svoji??
ja tam nasel jednu prasklou ale nevim k cemu patri vymenil jsem ji ale porad to skratuje poradi nekdo?
k cemu ta pojistka je tam ja je otaznik
ja tam nasel jednu prasklou ale nevim k cemu patri vymenil jsem ji ale porad to skratuje poradi nekdo?
k cemu ta pojistka je tam ja je otaznik
- Reklama
Re: prosim o radu nesviti me leve xenonove svetlo
Pozice označena otazníkem je napájení pravého potkávacího světlometu. V tvém případě tedy napájení ballastu.
END
mohl ti odejit balastr mne taky odesel a vymenil sem sa novy a funguje vyskousej nejdriv vybojku zapojit na dobrej balastr a zistis jestli je dobra nebo ne ja sem to tak udelal
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
zapojil jsem vybojku na druhe strane a taky nesvitila,
co je To ten Balastr????
co je To ten Balastr????
to je to trafo co spina vybojku a mas hid sadu nebo d2s
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
tak uz to mam vyreseny bylo to tim spatnym trafem vyhazovalo porad pojistkumirda2908 píše:to je to trafo co spina vybojku a mas hid sadu nebo d2s