displej ujetých km
displej ujetých km
na Astře mi špatně ukazuje displej ujetých km.Vypadávají mi čísla.Ukazuje mi to třeba jen polovičku.Budíky jsem vyndal a odvezl pánovi co spravuje televize ,satelity a další techniku na opravu jestli tam nemam studeňák.Pán řekl ,že neví jak budíky rozebrat.6e mu to jde přes rafičky.Nevíte jak to šetrně rozebrat a jak opravit displej co vynechává???Díky za každou radu
- Reklama
Re: displej ujetých km
Hmm, no tak to asi nebude sikovna pan..BO budiky su rozobrate raz dva...Displej treba na plosak iba viacej pritlacit....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
nevíte někdo jak budíky rozebrat?To uz mi langdon2 nepopsal a už tu není.Za chvíli si pro budíky jedu tak bych se na to mrknul doma když langdon2 píše ,že displej stačí přitlačit.Pán je šikovnej na televize atd..Dělá elekrt....ale bojí se zabrat aby budíky nerozbil.
obal je nějakym hadřikem, a kombinačkama je vytáhni opatrně nahoru z osičky, chce to trochu síly, nebo to de dobře vydličkou je vyšoupnout....já sem display podložil takovejma gumičkama, zdálo se mi že je tam opravdu nějak volnej!
dany2ka píše:obal je nějakym hadřikem, a kombinačkama je vytáhni opatrně nahoru z osičky, chce to trochu síly, nebo to de dobře vydličkou je vyšoupnout....já sem display podložil takovejma gumičkama, zdálo se mi že je tam opravdu nějak volnej!
jj díky za radu.Udělal jsem to tak a už mi to fachá.Jen se nemůžu jak na potvoru trefit s budíkama přesně do kontaktů.No nic zítra je taky den.Ještě jednou díky.Vyhrála to vydlička.