alarm

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Trdlo

Re: alarm

Příspěvek od Trdlo » 25 dub 2010, 10:04

Beran má pravdu, on má v té průchodce co píše trodoon plynové lanko, takže musí použít průchodku co je pro táhlo kapoty, do té se ještě tak 3 vodiče dají nacpat. Nebo musí vyvrtat nový otvor a osadit ho průchodkou.
END

Reklama

Troodon

Příspěvek od Troodon » 25 dub 2010, 11:29

ale popri tom lanku by sa mali vojst este nejake kable, je dost velka ta priechodka.. predpokladam ze do kufra pojde kabel pre sirenu a kapotovy spinac, kostru si moze odchytit niekde v motorovom priestore.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima

beran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beran » 25 dub 2010, 20:34

tak alarm je zapojenej ,kabely jsem natahal tou průchodkou u lanka ke kapotě ale strávil jsem na tom celej víkend, nikde není moc místa v prostoru motoru jsem hledal místo na sirénu a pod palubkou zase místo na ŘJ alarmu ,otřesový a ostatní relátka ,měl bych ještě jeden dotaz jestli je na prvním pinu v tý 80 pinový zásuvce u řidiče palivový čerpadlo měla by to bejt asi barva modročervená nebyl jsem si jistej abych to nerozpojil přes relátko a nebylo to ono ,protože mi s alarmem poslali přípojný body ale vůbec to nesedělo :x ,zítra jen koupím ty diody na blinkry a je to hotový :)
Opel Astra Caravan X16XEL 1.6 16V r.v. 2000 modrá metalíza

Sintom
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sintom » 25 dub 2010, 20:39

Ahoj lidi, kdyby jste někdo chtěli dodělat origináloní alarm (nemusí se nic bastlit, dotahávat dráty a podobně, jen se prohodí jednotka centrálu, lampička kapotovej spínač a tlakson). Cena i s prací 3500 Kč Práce do roku 2001 na cca 2-3 hodiny od 2002 cca 4 hodky. Samozřejmostí je ovládání původními klíčky
Tom
AUTOELEKTRIKA - AUTO HIFI Veškeré elektronické úpravy OPEL ŠKODA diagnostika, doplnění pal. počítačů, tempomatů, Orig. Alarmy, GSM Alarmy, změny podsvětlení, neony,xenony, Upgrade vozů do vyžších výbav autohifi - profi i levné. PRAHA - RADOTÍN 777 21 30 21

Odpovědět