naklápění světel
naklápění světel
Ahoj,chci se zeptat.Koupil jsem světla Angel Eyes a přehodil jsem je za origo světla.Jenže u origo světel mi nefungoval jeden motorek na sklápění světel,tak jsem je tam ani nedával.Je povinost mít funkční ruční sklápění světel pomocí kolečka,když je tím auto vybavené?Světla mám seřízená.
díky
díky
- Reklama
Re: naklápění světel
Ahoj, samozrejme ze je to nutnost to mat funkcne....Ked to funkcne nemas, tak ani STkcou neprejdes.
BO ked teraz nalozis plny kufor, budes oslnovat oprotiiducich vodicov, vtedy by si mal pomocou kolecka sklopit svetlomety.
BO ked teraz nalozis plny kufor, budes oslnovat oprotiiducich vodicov, vtedy by si mal pomocou kolecka sklopit svetlomety.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Technickou ani nejak moc neresim,jde mi spis o to,kdyz me chytnou treba policajti,jestli jim to bude vadit.
Myslim si, ze im nie...Nestretol som sa este s tym, ze by odomna chceli vobec aby som im kapotu otvaral..Pokial nikoho neoslepujes, tak to bude v pohode.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
No tak mě by rozhodně vadilo tě potkat s naloženým autem,asi bych ti předvedl,jak mi svítěj dálkové Nedávno se mne jeden kolega z práce ptal,proč jsem ho prosvěcoval zezadu dálkovýma,tak jsem se ho zeptal,proč on mne zezadu svítil zbastlenejma xenonama a proč tam nemá ostřiky.Neřekl ani prd.
Tohle je můj názor na bastlený xenony,nefunkční sklápění a mlhovkové svítiče.Než blbě svítit,to tam radši nechám origo světla,ony jsou nakonec taky hezký.
Tohle je můj názor na bastlený xenony,nefunkční sklápění a mlhovkové svítiče.Než blbě svítit,to tam radši nechám origo světla,ony jsou nakonec taky hezký.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Akorát já v tom nemám xenony.
chci se zeptat, nefunguje mi seřízení ( naklápění ) světel přes kabinu, ovladačem nalevo od volantu. Nevíte prosím, kde by mohla být chyba? Fungovalo to, ale teď - nefunguje .
Měl jsem ten stejný problém. Byl to špatný kontakt na konektoru u motorku. Zkus to prostříknout a nebo proměřit, jestli neni chyba jinde.
Super, už to fičí. Moc Děkuji - fakt
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
jak jsi to opravil taky mi to nefunguje ani nevím kde mám motůrek hledat:Dkumpanoss píše:Super, už to fičí. Moc Děkuji - fakt
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
- vasekpetr1
No kde by? Na světlometu přece ! Když koukneš ze strany motoru, tak ten motorek na něm uvidíš - malá kostka s ozubeným kolečkem, do které vedou dráty. Patici pro halogenky poznáš podle umístění žárovky ve světlometu . Většinou opravdu stačí s tím motorkem trochu s citem zamlet, a začne chodit. Horší je, pokud je vyskočená osička naklápění uvnitř světlometu, když se někdo snažil dostat ten motorek ven z paraboly a pak jej špatně nasadil zpět.
Naposledy upravil(a) vasekpetr1 dne 16 pro 2011, 21:22, celkem upraveno 1 x.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to zkoušel prvně když jsem dal naklápění tak jsem nic neslyšel tak jsem vzal WD prostříknul kontakty a nic tak jsem s tim trošku zamrskal a pak uz se ten motorek rozebehl:) jenze svetla se nenaklapela:( takže motorek je asi nějak špatně nasazený co
- vasekpetr1
Tohle jsi četl?
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
ano četl jen tak letmo ale to teď nebudu řešit když musím sundat světla chci kupovat angel eyes světla:) tak to udělám teda až pak abych to měl přijednom STK mám čerstvou takže to nemusím zatím řešit