TC
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: TC
Mno, z toho jsem docela blazen nekteri tvrdi, ze pomuze nekdo ne. Je fakt, kdyz jsem tam jel s tatovou fabii, ktera nema tenhle system, tak jsem se musel prohrabat. Ale u Zafy jsem zpomaloval az jsem zustal stat.
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
zřejmě slušnej oddílHerryCZ píše: . . .jel s tatovou fabii, ktera nema tenhle system . . .
párkrát už jsem měl tu čest s offroadem (máme Daihatsu Feroza 1.6 SX - náhon na zadek s možností připojení předku) a na takovém povrchu se bez "předku" taky nechytám , ta potvora na to jak je malá váží 1700 kg, btw. nezkoušel jsi to vyjet po zadu? někdy stačí i tahle finta
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
I s tim TC je potreba jet citlive. Dost zalezi jak clovek pri rozjezdu zapracuje se spojkou a jestli nejak behem jizdy necitlive neslape na plyn. Z vlastni zkusenosti to chce ocima vybirat mista, kde by mohla byt lepsi trakce a cilene na ne najizdet. TC pak umi diky pribrzdovani kola s horsi trakci prenest vykon na kolo ktere je na lepsim povrchu.
Takhle jsem se jednou dostal z podmacene louky a auta bez podobneho systemu tam zustala (staci aby jim jedno kolo ztratilo trakci a jsou v pr...).
Couvani je u predniho nahodu vyhodnejsi jak pise Trdlo - je to proste - kdyz s prednim nahonem jede clovek dopredu, tak se pri rozjizdeni predni naprava odlehcuje a pri couvani je tomu naopak.
Takhle jsem se jednou dostal z podmacene louky a auta bez podobneho systemu tam zustala (staci aby jim jedno kolo ztratilo trakci a jsou v pr...).
Couvani je u predniho nahodu vyhodnejsi jak pise Trdlo - je to proste - kdyz s prednim nahonem jede clovek dopredu, tak se pri rozjizdeni predni naprava odlehcuje a pri couvani je tomu naopak.
objednavacie cislo tlacitka TC na astru?
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
Denny dneska jedl vtipnou kašu, už druhej post co mě dneska rozesmal...
Mne by sa tiez pacilo tam mat gombik navyse....
Aj kable tam mam privedene nan...Aj na automaticku prevodovku ktoru nemam......
Aj kable tam mam privedene nan...Aj na automaticku prevodovku ktoru nemam......
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Islo by to TC aj na moj motor?Este kedysi davno som cital toto tema,ze staci kupit tlacitko a je to.Ale skoncil som natom ze je to len od 1,8.Ale teraz ked som montoval vyhrievane sedacky tak som videl ze mam konektor aj z kabelazov natiahnuty.Tak preco by to davali,ak by to v mojom pripade nebolo mozne?
Astra 1.6 / 16V / 74kW / EDITION 100 / X16XEL
Lebo v tych casoch bolo Oplu jednoduchsie vyrabat jeden druh kabelaze a davat to do kazdej Astry. V roku 2001 s tym uz prestali, a zacali setrit na kazdom metre kabla. Ja mam tiez vsetky kable v aute.
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
ja mam TC ale bez tlacitka a to chcem dorobit
pozrete mi niekto prosim to cislo?
pozrete mi niekto prosim to cislo?
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
u Zafiry se ale vypínatelné TC nedělalo, to bylo jenom u Coupéček ne?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car: