Dálkové centrální zamykání
Re: Dálkové centrální zamykání
Ano, klíč od dveří není stejný jako klíč od zapalování, třejmě někdo měnil spínačku, tak už to přijelo z D, centrál vždy fungoval dobře. O víkendu mu chvíli trvalo než odemkl, zamykal však perfektně, dnes ráno jsem zamkl a už auto neodemkl.
Synchronizace pokud se baterka vymění okamžitě nebyla minule potřeba.
Klíčová služba mi taky napadla, ale žádnou jsem v dosahu nenašel, zítra ještě zkusím jednoho místního výrobce klíčů, který umí odemknout kde co.
Neví, hodinu jsem se pokoušel dostat zadními dveřmi dovnitř, ale vnitřní kulíky maj tak pěkný tvar, že je problém je zachytit.
Synchronizace pokud se baterka vymění okamžitě nebyla minule potřeba.
Klíčová služba mi taky napadla, ale žádnou jsem v dosahu nenašel, zítra ještě zkusím jednoho místního výrobce klíčů, který umí odemknout kde co.
Neví, hodinu jsem se pokoušel dostat zadními dveřmi dovnitř, ale vnitřní kulíky maj tak pěkný tvar, že je problém je zachytit.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Reklama
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Jako nechápu,že někdo může odemykání auta svěřit jen elektronice,vždycky chci klíč ke dveřím.Stejně jako volant pevně propojený s předními koly.Žádný dráty.Ale určitě napiš jak jsi pochodil.Feldu jsem jednou háčkoval,ale šlo to děsně blbě,zlatej Favorit,s Astrou bych asi volal hasiče.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- denny
- Kontaktovat uživatele:
No a ještě jestli máš auto zamčené na pojistku,tak je i po vyháčkování,protože ta pojistka/druhé stisknutí tlačítka/je právě proto,aby to nešlo mechanicky vyháčkovat.Takže pouze brutální násilí
Pojistku tam nemám, tu v práci nepoužívám, jen když parkuji přes noc venku. S feldou jsem problém otevřít neměl, ta šla provázkem, ale u Astry se mi to zatím nepovedlo.
Klíč od dveří jsem k autu nedostal, prostě nebyl, a tak dlouho jsem se chystal, že si ho dám udělat, až jsem se do auta nedostal. Ono ale u nových aut leckdy už ani klíč není a odmykáš jen elektronikou.
Klíč od dveří jsem k autu nedostal, prostě nebyl, a tak dlouho jsem se chystal, že si ho dám udělat, až jsem se do auta nedostal. Ono ale u nových aut leckdy už ani klíč není a odmykáš jen elektronikou.
Ta synchronizace myslim neni nutna pokud tu baterku vymenis asi do minuty nebo tak nejak..
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
3 minuty(píšou to v návodu k Astře),nedávno jsem dělal oba klíče,neodemykaly,tak jsem je pročistil,přepájel kontakty,sesynchronizoval a oba OK
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Já třeba nepotřebuji synchronizovat ani po 30 min vyndané baterii v DO. Stačí ale několikrát mimo dosah auta mačkat otevírání či zavírání (začnou si hrát třeba děti s klíčem) a může se synchronizovat. Pokud auto nebylo zamčeno nadvakrát, tak by s otevřením neměl být větší problém (pro odborníka).
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Takže auto je již otevřené, trvalo to asi minutu - klíny odtlačený roh dveří a vytahovák vnitřních čudlů a bylo hotovo - 300kč Pak jsem synchronizoval dálku a všechno chodí jak má.
Takže Takže na to dávejte bacha.
Ještě musím vymontovat zámky a pán co mi to otvíral to prý okoukne a pokud to půjde, tak mi přestaví zámky na klíč od spínačky (na 90% by to neměl být problém) a pokud to nepůjde, tak udělá jen klíč od dveří.
Takže Takže na to dávejte bacha.
Ještě musím vymontovat zámky a pán co mi to otvíral to prý okoukne a pokud to půjde, tak mi přestaví zámky na klíč od spínačky (na 90% by to neměl být problém) a pokud to nepůjde, tak udělá jen klíč od dveří.
- synologic
- Kontaktovat uživatele:
Mě jebne.
Měnil jsem baterku, tak jsem synchronizoval klíč, ale ouha, nastal BIG PROBLÉM.
Klíč můžu použít jen jednou (buď odemknu a nebo zamknu auto) a přestane fungovat, po opětovné synchronizaci to samé, zas jen jeden pokus a kolaps.
Zkoušel jsem další novou baterku a to samé.
Poraďte pls, dík.
Měnil jsem baterku, tak jsem synchronizoval klíč, ale ouha, nastal BIG PROBLÉM.
Klíč můžu použít jen jednou (buď odemknu a nebo zamknu auto) a přestane fungovat, po opětovné synchronizaci to samé, zas jen jeden pokus a kolaps.
Zkoušel jsem další novou baterku a to samé.
Poraďte pls, dík.
Zkontroluj kontakty v klíči. Tam bude zakopanej pes. Buď oxidace, nebo mechanické poškození.
END
Zkoušel jste někdo synchronizovat jinou než originální dálku? Jde to vůbec, na jaké frekvenci to pracuje nebo jaké kody to používá? Jde mi o to že přece jen můj klíček (teda ty čudlíky DO) je pěkně hnusně vymačkaný a jesti s tím nebude chodit dálka od něčeho jiného?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Vrchní díl klíčku jde vyměnit samostatně.Stačí tu jen trochu HLEDAT a číst.
Tady
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=15902
Číslo dílu GM-koupíš pouze origo-žádná replika není 62 39 016.
Tady
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=21&t=15902
Číslo dílu GM-koupíš pouze origo-žádná replika není 62 39 016.
denny, díky za radu , ale já netvrdil že se nedá sehnat horní díl klíčku ani jsem se na to neptal. Moje otázka zněla jestli má někdo zkušenosti s jiným ovladačem dálky?
Funkci HLEDAT znám a snažím se jí i používat.
Funkci HLEDAT znám a snažím se jí i používat.
No to jsi psal, ale taky si psal proč se na to ptáš a Denny ti napsal že nemusíš shánět jinou dálku, ale že stačí si vyměnit pouze ten kryt. Že tím tvůj problém vyřešíš.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981