i tid umí spotřebu.
Re: i tid umí spotřebu.
na konektore su číselka pinov, treba na to pozrieť. Ak ti nejde spotreba na TIDe, určite nie je OK spojenie RJ a PP. Ja som mal problem s konektorom do PP.
zistil som, že PP kontroluje aj napätie, pretože pri nižšom napätí v sieti niektore funkcie nejdeu (napr. automaticke svetla), je to ochrana baterky)
zistil som, že PP kontroluje aj napätie, pretože pri nižšom napätí v sieti niektore funkcie nejdeu (napr. automaticke svetla), je to ochrana baterky)
astra g 1,4 16V, 2004 Z14XER
Bratislava - ZM - ZA
Bratislava - ZM - ZA
- Reklama
Měl bych dotaz na autora.
V návodu k použití je uvedený odstavec "Interní teplota". Kterou se dá mimo jiné tak nějak ovládat klimatizace.
Mám teda instalován tento modul, ale mám zato, že tam nic takového není. To je u vyšší verze, že jo? Nebo dá se něco takového aplikovat i u tohodle?
Díky.
V návodu k použití je uvedený odstavec "Interní teplota". Kterou se dá mimo jiné tak nějak ovládat klimatizace.
Mám teda instalován tento modul, ale mám zato, že tam nic takového není. To je u vyšší verze, že jo? Nebo dá se něco takového aplikovat i u tohodle?
Díky.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Měření teploty je od verze desky 1.3 Ale i u desky verze 1.3 pokud není připojen senzor teploty, tak se v menu tato položka neobjeví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdárek tenkrát jsem někomu psal tuším ohledně toho čidla do interiéru a koukám že už jste to implementovali do nový verrze softwaru ) Rád bych si teda jeden kousek s možností připojení interiérového čidla teploty vzal.Může mi někdo poslat platební údaje přes SZ?Astra X12XE díkes Dan
Platební údaje nemám, ale aspoň takhle (určitě nejsem jediný kdo má sklerózu, tak ať se to nemusí hledat):
http://www.veramon.czweb.org
veramon.astra@seznam.cz
http://www.veramon.czweb.org
veramon.astra@seznam.cz
A jak poznám, jakou mám verzi? Měl jsem teda odebranou před časem, která byla zasílána drtivé většině. A jak by to bylo s výměnou za verzi 1.3? A kolik stojí čidlo? A instalace příp. čidla je složitá? Otázek hodně, co?
Díky.
Díky.
Opel Astra G, X16SZR, 1998, kombi, domontovaná supr klima, CD VDO, znovu kožený volant, šíbr...
Pokud máš verzi. 1.1 - musel by jsi David upravit, popřípadě by jsi si musel koupit celý modul 1.3 nový, a k němu čidlo. Instalace čidla není nijak složitá, přesto jako vše u elektroinstalace, je lepší, pokud neovládáš alespoň základy si to od někoho nechat namontit. Nicméně v tomto případě je to jen o tom připojit na piny modulu další dva vodiče a vyvést senzor na vhodné místo. Já osobně ho umisťuji do malého plastu u zapalovače.
END
-
- Kontaktovat uživatele:
mam otazku,cosi som nastavoval v MENU PP a neviem ci som daco pomenil alebo kieho boha ale ked davam pri vstupe to heslo co som mal predtym tak to jednoducho pise spatny PIN (( mna porazi...
urcite existuje nejaky servisny alebo administratorsky PIN aby sa tam dalo hocikedy vstupit..poradite ake je????abo ako sa do toho dostat...bo mi to normalne ide ale neda sa mi dostat do servisneho menu,keby som cel daco menit a tak..PROSSIIIIM dik
urcite existuje nejaky servisny alebo administratorsky PIN aby sa tam dalo hocikedy vstupit..poradite ake je????abo ako sa do toho dostat...bo mi to normalne ide ale neda sa mi dostat do servisneho menu,keby som cel daco menit a tak..PROSSIIIIM dik
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak to heslo bych taky rád viděl potřeboval bych změnit rozměr pneu ted na zimu a mačkám xXxXxX a pořád špatný PIN
Pin je normálně z výroby číslo "3", t.j. 3 x Stiskl kl. SET a 2 x kl. RESet. Pokud se PIN zapomene, tak se dá uvést do původního stavu, ale musí se k tomu zasunout propojka do modulu. Vím, že je to nepraktické z důvodu nutnosti rozebrání středové konzoly, ale z bezpečnostního hlediska (funkce imobilizéru) univerzální PIN nepoužívám. Ten postup resetu pinu hodím co nejdříve na stránky.
mam otazku:
Ked menim velkost pneu tak mi este dava ponuku Pocet impulzov. Da sa niekde zistit, ze pri akom rozmere pneu kolko je impulzov na otacku??
Letne mam 195/60/R15
Zimne 175/70/R14
Pri oboch mi ponukol pocet impulzov 29, pritom letne su vacsie.
Viem da sa to zmenit ten pocet ompulzov, ale neviem na aky.
Vie niekto?
Dik
Ked menim velkost pneu tak mi este dava ponuku Pocet impulzov. Da sa niekde zistit, ze pri akom rozmere pneu kolko je impulzov na otacku??
Letne mam 195/60/R15
Zimne 175/70/R14
Pri oboch mi ponukol pocet impulzov 29, pritom letne su vacsie.
Viem da sa to zmenit ten pocet ompulzov, ale neviem na aky.
Vie niekto?
Dik
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
Chtel bych se zeptat... dela jeste David tyhle moduly? Popripade je na Vysocine ( bo nekde pobliz ) nekdo kdo by byl schopnej me ten modul namontovat? ( samozrejmne za nejakej uplatek ) Asi se nebudete hlasit vsichni, ale staci me jeden clovek Diky
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Zkus Geniuse,jak budu mít volné financ chci taky.holt vánoce.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
kluci nic na tom není chce to jen zručnost a David má na svým webu opravdu podrobnej návod
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
akorát furt nevím z čeho se dělá pin do zásuvky ECU,co je to canon konektor? někde byla zmínka,že to je nějakej pc konektor,že by ten napájecí ze zdroje do desky?
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie