Vypnutí prostorových čidel

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
vangogh

Příspěvek od vangogh » 01 kvě 2006, 21:19

jak to mám udělat, aby jsem mohl nechat v autě psa, ale mít zapnutý alarm, někde jsem četl vypni prostorové čidlo ale nevím kde. díky za radu

Reklama

b

Příspěvek od b » 02 kvě 2006, 10:03

v manualu je napsane ze se maji podrzet ty dva tlacitka od horniho osvetleni kabiny az zacne blikat kontrolka alarmu a pak auto normalne zamknout z venci. me to ale nefunguje... :(

vangogh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vangogh » 02 kvě 2006, 10:29

v návodu stojí:- při vypnutém zapalování stiskneme tlačítko kontroly interiéru v přístrojové desce a poté lze aktivovat alarm klíčem.......

Vůbec netuším co myslí tím tlačítkem kontroly interiéru!!!!!
ASTRA 1.6 16V AUTOMAT 2002

Pat

Příspěvek od Pat » 01 zář 2006, 21:24

Teď jsem to byl zkusit a funguje mi to následovně : Zmáčknu obě tlačítka ovládání stropních světýlek-rozbliká se rychle kontrolka alarmu. Dokud bliká, zabouchnu dveře a 2x zmáčknu centrál. zamykání a kontrolka alarmu se rozbliká normálně- pomaleji. Zústal jsem i uvnitř a mával kolem sebe rukama, nohama a alarm nespustil.
Pokud zmáčknu centrál. jenom jednou, alarm se neaktivuje.

Jinak jsem o týhle funkci nevěděl, až z tohoto tématu. Když jsem v autě nechával psici, tak jsem alarm vůbec neaktivoval. Takže díky.
Opel Astra G 1.4 16V rv.2000

Odpovědět