nefunkcne stretavacie svetla
nefunkcne stretavacie svetla
Clapi pozdravujem....jedna otazka...dnes rano som startol auto zapol svetla.....aaa stretavecie svetla nic....ked prepinac dam do polohy stretavacich svetiel svietia len parkovacky....samozrejme svietia svetla vzadu aa taktiez idu dialkove svetla...kde je problem....dik za kazdu radu...
- Reklama
Re: nefunkcne stretavacie svetla
Koukal si na pojistky ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
noo to ma napadlo hned ako prve...uz dost mi bolo divne ze nejdu obidve...aa v poistkovej skrini su jak na pravu tak na lavu stranu poistky zvlast...
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedávno jsem řešil stejný problém u tchánovi feldy a zkoušel jsem vyměnit relé a vypínač světel a nakonec byla špatná páčka na dálkový.
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
Pojistky 40%, prasklý obě žárovky 40%, špatná kabeláž nebo kostra 5%, přepínač světel nebo páčka 10%, vyšší moc 5%.
Multimetr do ruky a šup nejdříve k pojistkám a potom ke světům.
Multimetr do ruky a šup nejdříve k pojistkám a potom ke světům.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
noo nevidim to inac ako na multimeter.......kriiiista.....
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
a světelná houkačka funguje? pokud ano tak 50% páčka,50% relé,jo a já když koukám na pojisty tak s nima taky zahýbu,občas jsou jen trochu zaoxidované,ale u světel to asi nebude ono,ale zkus všecko
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
noo paani banalne.......ale ako APiK povedal 40 percent obidve ziarovky...taak toto prvy krat som videl......
U Fábie 1 mají "obě žárovky naráz" dokonce 65% .
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
A nemá to něco společného se známým praskáním žárovek u Oplů,nebo Aster ?? Někde jsem o tom čet a je na to i úpravička,neví někdo,stačí link,určitě se o tom někde psalo.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mě to vyrěšíly AE + HID a je po praskání
něco TADY
něco TADY
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Ak mu funguje svetelná húkačka neznamená, že nemá prasknuté obe H7 v stretávacích. Vyber aspoň jednu a over to.
Astra II
Dneska oprava přepínače světel na švýcarce. Světla problikávaly, občas i úplně zhasly. Byl opálený kontakt. Stačilo vyčistit, namazat a jede to krásně dál - jak dlouho se uvidí. Takže jsem se sám trefil do "svých" výše uvedených 10ti %.
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Apiček šikovnej
mne tiez obe naraz prestali svietit,....... isiel som vecer po meste, ulica osvetlena, zajdem za mesto a predomnou obrovska tma.... a obe ziarovky fuc naraz. Lebo pred hodinou isli....
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA