xenon světlomet
xenon světlomet
Nemáte prosím někdo tip, kde a za kolik by se dal sehnat pravý xenonový světlomet pro Astru Coupé? Nový je dost drahý. Pravděpodobně mám v tomto světlometu špatnou (zkrat?) velkou zástrčku pro kabeláž. Při zapnutí světel mi to pořád vypaluje pojistku, po odpojení kabeláže zůstává pojistka vpořádku, po opětovném zapojení kabeláže a zapnutí světel okamžitě shoří). Svělomet údajně nejde rozdělat a spravit. Díky za pomoc.
Astra Coupé Turbo
- Reklama
Re: xenon světlomet
jestli si tam ty xenony dodělával tak musíš vyměnit 10A pojistky za 15A....xenony maj při startu velkej špičkovej odběrmarek píše:Nemáte prosím někdo tip, kde a za kolik by se dal sehnat pravý xenonový světlomet pro Astru Coupé? Nový je dost drahý. Pravděpodobně mám v tomto světlometu špatnou (zkrat?) velkou zástrčku pro kabeláž. Při zapnutí světel mi to pořád vypaluje pojistku, po odpojení kabeláže zůstává pojistka vpořádku, po opětovném zapojení kabeláže a zapnutí světel okamžitě shoří). Svělomet údajně nejde rozdělat a spravit. Díky za pomoc.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
A co treba nejdriv nastartovat a pak zapnout xenonyVojta píše:jestli si tam ty xenony dodělával tak musíš vyměnit 10A pojistky za 15A....xenony maj při startu velkej špičkovej odběr
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Nedodělával, xenony byly v základní výbavě a 15A pojistky tam mám. Světlo fungovalo celou dobu úplně bez problémů (druhý funguje stále). Bohužel se teď vyskytl zmíněný problém, se kterým si neví rady ani v servise. Prý se musí světlomet vyměnit, protože se nedá rozdělat a spravit. Říkali, že problém je ve světlometu a ne v kabeláži, protože pojistka shoří vždy po zapnutí světel při zapojené kabeláži. Při odpojené kabeláži a zapnutí světel je pojistka ok (doufám, že jsem to napsal srozumitelně). Tak jsem si říkal, jestli nemá někdo nějaký tip (na opravu nebo koupi jiného světlometu).
Astra Coupé Turbo
Jo jasný jen jsem se ptal, protože je spousta lidí, co to dělá tak, že třeba v mrazech sednou do auta, zapnou rádio, rozsvítí světla, zapnou topení a až pak nastartují.... Pak se diví, že nemoho nastartovat hned na poprvémarek píše:SyncMaster: Světla zapínám vždy až po nastartování.[/b]
A co treba nejdriv myslet a pak napsat takovou kravinuSyncMaster píše:A co treba nejdriv nastartovat a pak zapnout xenonyVojta píše:jestli si tam ty xenony dodělával tak musíš vyměnit 10A pojistky za 15A....xenony maj při startu velkej špičkovej odběr
to myslíš že pojistky maj po nastartovaní zvýšený jištění nebo co?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mě to pak docvaklo ( občas delší vedení ), ale to už příspěvěk byl vložen a mezi tím napsán jiný, takže tuto kravinu jsem už nemohl odstranitVojta píše:A co treba nejdriv myslet a pak napsat takovou kravinu
to myslíš že pojistky maj po nastartovaní zvýšený jištění nebo co?
PS: Teď to vypadá, že se snažím vykroutit z toho, že mě to nenapadlo, že?