Elektrické stahování oken - problém
Re: Elektrické stahování oken - problém
myslel jsem to tak, ze mi nejde zamknout klicem. jediny zpusob jak muzu zamknout kufr je pomoci centralu a uzamceni celeho vozu.
Chtel jsem se vyhnout situaci, kdy budu stat nekde na semaforu a nekdo prijde k autu zezadu otevre kufr neco vybere a uteče.. ja vim, je to představa přitažena za vlasy, ale proste je mi divne, ze mi při odemčenem vozu nejde zamknout kufr a pokud ano tak jedine s celym vozem.
chci mit odemčene dveče řidiče a zamčeny kufr.. ale toho nemužu dosahnout.
Chtel jsem se vyhnout situaci, kdy budu stat nekde na semaforu a nekdo prijde k autu zezadu otevre kufr neco vybere a uteče.. ja vim, je to představa přitažena za vlasy, ale proste je mi divne, ze mi při odemčenem vozu nejde zamknout kufr a pokud ano tak jedine s celym vozem.
chci mit odemčene dveče řidiče a zamčeny kufr.. ale toho nemužu dosahnout.
- Reklama
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Nieje to az take nerealne deje sa to ze ti niekto ukradne veci z kufra. Ale nevidim dovod preco nemat zamknute aj dvere aj kufor, to je najmenej otvorit ked ides vystupit.
je mi to jasne.. tak to delam.. ale kdyz uz je tam ta dira na klic tak jsem chtel vedet, jestli jsem to jen ja komu to klicem nejde zamknout aby to zustalo zamcene i když mam otevřene dveře nebo jestli je to tak normalni u kupečka..
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Ked nezabudnem to vyskusam, ale aj tak zabudnem asi
No úplně jistej si nejsem, ale myslím že lze uděla to, že když otevřeš centrálem celý auto, tak máš kufr (pátý dveře) stále zamčený a musíš použít klíč .
Mrkni do manualu, tam je postup jak se to nastavuje klíčem
Mrkni do manualu, tam je postup jak se to nastavuje klíčem
Mobil : 602318645
mi to jde, ale dost násilím a pomalu točit klíčem, až jsem měl pocit, že klič zlomím.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
v manualu je obrazek, kde je nakresleno, ze pro uzamceni kufru se ma otočit klicem ale je to spoledne pro hatchback i coupe a me to nefunguje tam s tim klicem kvedlam jak chci ale nic se nezamkne.. mozna mam pojebany ten zamek ci co..
Ohledne toho okna ais nikdo nema paru co? to me stve mnohem vic než ten kufr..
Ohledne toho okna ais nikdo nema paru co? to me stve mnohem vic než ten kufr..
tak, to by mohlo byt ono.. možna je ten zamek zatuhly.. ja si nechci dolamat klic.. tak jsem to nehrotil silou.. asi ten zámek zkusim promazat..spermin píše:mi to jde, ale dost násilím a pomalu točit klíčem, až jsem měl pocit, že klič zlomím.
Naposledy upravil(a) -Lukash- dne 11 zář 2009, 13:59, celkem upraveno 3 x.
při zamykání cítím že se v zámku děje něco po mechaniclé stránce, přesouvá se poloha zámku a nejde to jako u klasického zámku,
ale fakt pomaleji a dost ztuha.
ale fakt pomaleji a dost ztuha.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Jeste je tu jedna věc, projížděl jsem témata, ale tohle jsem tu nenašel. Tak snad se to tu už někde neřešilo, abych se neptal znovu. Mám problém s el. oknem (u kupátka) když je auto zavřené a vezmu za kliku tak okynko sjede o kousek aby se uvolnilo z gumy a bylo možné otevřít dveře. Vše bylo v pořádku. Ale od jisté doby, když jsem za jízdy okýnko o kousek otevřel a jel tak například při přejetí nerovnosti na vozovce mi v okynku divně rachtalo až křupalo. byl jsem z toho nervozni, protože ten zvuk mě celkem dost deptal. tohle mě s**lo asi čtvrt roku.. až jsem jednou vypěnil a zkousil jsem na okynko zvrchu zatlačit když bylo otevřené a ono se posunulo o ten kousek co zajíždí když se oteviraji dveře a byl klid.
Ale jen na chvilku.. protože jakmile okynko posunu o kousek niz, nebo ho zavřu a zase otevřu tak to dela znova, dokud na nej zvrchu nezatlacim a neposunu ho o ty 2 centimetry dolu ručně.. ted mam obavy, ze kdyz to budu delat častšěji, tak abych to nějak nepok*rvil.
Leckoho může napadnout, že mam znovu zkalibrovat okno zpusobem ktery tu byl mnohokrát popsán kdy vyjedu nahodu a dolu až okynko posleze cvakne.. Ale to jsem mockrat zkoušel a nepomáhá to. Napadlo mě, jestli se do auta nechtel nekdo odstat a o ten kousek mi to okno nejak nestrhnul.
Nesetkal se nekdo s podobným problémem? Případně nenapadá někoho jak by se dal vyřešit?
Ale jen na chvilku.. protože jakmile okynko posunu o kousek niz, nebo ho zavřu a zase otevřu tak to dela znova, dokud na nej zvrchu nezatlacim a neposunu ho o ty 2 centimetry dolu ručně.. ted mam obavy, ze kdyz to budu delat častšěji, tak abych to nějak nepok*rvil.
Leckoho může napadnout, že mam znovu zkalibrovat okno zpusobem ktery tu byl mnohokrát popsán kdy vyjedu nahodu a dolu až okynko posleze cvakne.. Ale to jsem mockrat zkoušel a nepomáhá to. Napadlo mě, jestli se do auta nechtel nekdo odstat a o ten kousek mi to okno nejak nestrhnul.
Nesetkal se nekdo s podobným problémem? Případně nenapadá někoho jak by se dal vyřešit?
tisicere diky..Defender píše:Tak tady je komplet to zavírání
Opravdu to funguje, jen to bylo zatuhlé. Trošku jsem zabral.. chvilku jsem měl obavy, aby mi nezůstal v ruce jen konec klíče, ale pak se v zámku cosi pohlo a ted už to jde zamykat celkem bez problemů..
no lidove, s tim kufrem to astry budou mit nejake pitome..u me 3dv to jde taky DOST ztuha..otevre se v pohode pak..ale kazdopadne co me NESKUTECNE s*re je to,ze abych otevrel kufr,tak musim VZDY vyndat klic ze zapalovani..a otevirat kufr klicem..je to docela dost otravne kdyz jen chci pri jizde neco rychle vyndat..vyskocim s auta (stojiciho,samozrejme ne za jizdy )..a najednou si uvedomim,ze musim chcipat motor,znova startovat,atd..:-/
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec