Pomoc : kontrolka imobilizéra
Pomoc : kontrolka imobilizéra
Neviem či to už niekto neriešil ale prosím o radu. Po naštartovaní mi ostáva svietiť kontrolka imobilizéra. Asi po 5 minútach jazdy mi zhasne a občas sa počas jazdy zase rozsvieti. Neviete v čom by mohol byť problém?
Opel Astra G 1.6 8V 55kW x16szr 5 dv. r. v. 1999
- Reklama
Re: Pomoc : kontrolka imobilizéra
jak vypadá kontrolka imobilizéru?jasvo píše:Neviem či to už niekto neriešil ale prosím o radu. Po naštartovaní mi ostáva svietiť kontrolka imobilizéra. Asi po 5 minútach jazdy mi zhasne a občas sa počas jazdy zase rozsvieti. Neviete v čom by mohol byť problém?
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Je to kontrolka medzi kontrolkou zapaľovania (značka batérie) a mazania. Dúfam že sa tak volajú. Jednoducho je to stredná kontrolka. Že je to kontrolka imobilizéru som vyčítal v manuále (vraj sa má rozsvietiť pri poruche imobilizéra, vstrekovania paliva, ...) Mne však auto naštartuje a v pohode ide.
Tak som bol v servise a bol to pokles tlaku klimatizácie. Doplnili mi ju ale teraz sa mi nedá zapnúť. V servise mi povedali že to bude zlý vypínač na palubovke. Výmena za nový stojí 9 000 Sk. Nezdá sa mi, že je pokazený lebo po zapnutí vypínáč svieti a pri vypnutej regulácii fúkania je cítiť slabú ventiláciu. Chcel by som vybrať ten spínač ale neviem ako na to. Robil to niekto?