Klíček
Klíček
Ahoj
Chtel bych se zeptat na jednu vec a to na to ze kdyz sem koupil astru a byl otoceny klicek a otevrene dvere tak to piskalo , ale ted uz ne a zapalovani jde stuha nekdy vyndam klic a volant se nezamkne jako by to zustala zaskoceny to zapalovani je to naky velky problem nebo co s tim????Diky za rady
Chtel bych se zeptat na jednu vec a to na to ze kdyz sem koupil astru a byl otoceny klicek a otevrene dvere tak to piskalo , ale ted uz ne a zapalovani jde stuha nekdy vyndam klic a volant se nezamkne jako by to zustala zaskoceny to zapalovani je to naky velky problem nebo co s tim????Diky za rady
- Reklama
Re: Klíček
vyměnit spínací skříňku.... ta tvoje je nějaká porouchaná a nevypína při vyndání klíčku....
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No jo sváděj to na Opela . Fakt takový lidi milujuBlixoa píše:jo to mi taky nekdy udela. to je tim ze si koupil opel - obcas proste nekdy neco nefunguje uplne dobre ) zkousel sem tam striknout olej z grafitem na zamky ale nepomohlo to. asi to tak ma bejt.
Sice je hezké, že si chválil Astru F ( oproti G ), ale kámoš ji měl a po měsíci ji musel prodat, protože do toho cpal taky v jednom kuse peníze ( hlavně do motoru - špatné těsnění pod hlavou, tekl v kuse olej apod... ). A pokud se nepletu, tak astra F je taky Opel, ne? Prostě si narazil na špatně vyrobený kus, protože mě to z otho, co si psal, vůbec nic nedělá
Takhle mohu každou značku odsoudit do šrotu, než ji vyrobí
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
hele chlape ty nejsi o nic lepší... někdo nadává na opla, jinej na škodovky....SyncMaster píše:No jo sváděj to na Opela . Fakt takový lidi milujuBlixoa píše:jo to mi taky nekdy udela. to je tim ze si koupil opel - obcas proste nekdy neco nefunguje uplne dobre ) zkousel sem tam striknout olej z grafitem na zamky ale nepomohlo to. asi to tak ma bejt.
Sice je hezké, že si chválil Astru F ( oproti G ), ale kámoš ji měl a po měsíci ji musel prodat, protože do toho cpal taky v jednom kuse peníze ( hlavně do motoru - špatné těsnění pod hlavou, tekl v kuse olej apod... ). A pokud se nepletu, tak astra F je taky Opel, ne? Prostě si narazil na špatně vyrobený kus, protože mě to z otho, co si psal, vůbec nic nedělá
Takhle mohu každou značku odsoudit do šrotu, než ji vyrobí
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
No mýslím si, že je tu více odpůrců škodovek .... Já na ni nenadávám odhledně toho, co se na ni po****, ale proste mi nesedí ( je pro mě tvrdá apod...)manli2 píše: hele chlape ty nejsi o nic lepší... někdo nadává na opla, jinej na škodovky....
Pokud jsem dobře pochopil, tak Blixoa nadava na tak trochu technicky veci, nez na provedeni ( pohodli apod )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
klic
Tak hlavne ze to jezdi a startuje Ale astra ma najeto 63000 tak je mi to divny co se da delat