Klíček

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
semi001
Kontaktovat uživatele:

Klíček

Příspěvek od semi001 » 27 srp 2006, 15:31

Ahoj
Chtel bych se zeptat na jednu vec a to na to ze kdyz sem koupil astru a byl otoceny klicek a otevrene dvere tak to piskalo , ale ted uz ne a zapalovani jde stuha nekdy vyndam klic a volant se nezamkne jako by to zustala zaskoceny to zapalovani je to naky velky problem nebo co s tim????Diky za rady

Reklama

Blixoa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blixoa » 27 srp 2006, 19:18

jo to mi taky nekdy udela. to je tim ze si koupil opel - obcas proste nekdy neco nefunguje uplne dobre :o) zkousel sem tam striknout olej z grafitem na zamky ale nepomohlo to. asi to tak ma bejt.
Astra G Caravan Elegance 99
X16XEL

Moje Astra Caravan

manli2

Re: Klíček

Příspěvek od manli2 » 27 srp 2006, 19:21

vyměnit spínací skříňku.... ta tvoje je nějaká porouchaná a nevypína při vyndání klíčku.... :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 27 srp 2006, 20:14

Blixoa píše:jo to mi taky nekdy udela. to je tim ze si koupil opel - obcas proste nekdy neco nefunguje uplne dobre :o) zkousel sem tam striknout olej z grafitem na zamky ale nepomohlo to. asi to tak ma bejt.
No jo sváděj to na Opela :roll: . Fakt takový lidi miluju :!:
Sice je hezké, že si chválil Astru F ( oproti G ), ale kámoš ji měl a po měsíci ji musel prodat, protože do toho cpal taky v jednom kuse peníze ( hlavně do motoru - špatné těsnění pod hlavou, tekl v kuse olej apod... ). A pokud se nepletu, tak astra F je taky Opel, ne? Prostě si narazil na špatně vyrobený kus, protože mě to z otho, co si psal, vůbec nic nedělá :idea:
Takhle mohu každou značku odsoudit do šrotu, než ji vyrobí :roll:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

manli2

Příspěvek od manli2 » 27 srp 2006, 20:33

SyncMaster píše:
Blixoa píše:jo to mi taky nekdy udela. to je tim ze si koupil opel - obcas proste nekdy neco nefunguje uplne dobre :o) zkousel sem tam striknout olej z grafitem na zamky ale nepomohlo to. asi to tak ma bejt.
No jo sváděj to na Opela :roll: . Fakt takový lidi miluju :!:
Sice je hezké, že si chválil Astru F ( oproti G ), ale kámoš ji měl a po měsíci ji musel prodat, protože do toho cpal taky v jednom kuse peníze ( hlavně do motoru - špatné těsnění pod hlavou, tekl v kuse olej apod... ). A pokud se nepletu, tak astra F je taky Opel, ne? Prostě si narazil na špatně vyrobený kus, protože mě to z otho, co si psal, vůbec nic nedělá :idea:
Takhle mohu každou značku odsoudit do šrotu, než ji vyrobí :roll:
hele chlape ty nejsi o nic lepší... :wink: někdo nadává na opla, jinej na škodovky.... :wink:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 27 srp 2006, 21:34

manli2 píše: hele chlape ty nejsi o nic lepší... :wink: někdo nadává na opla, jinej na škodovky.... :wink:
No mýslím si, že je tu více odpůrců škodovek :wink: .... Já na ni nenadávám odhledně toho, co se na ni po****, ale proste mi nesedí ( je pro mě tvrdá apod...)
Pokud jsem dobře pochopil, tak Blixoa nadava na tak trochu technicky veci, nez na provedeni ( pohodli apod )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

semi001
Kontaktovat uživatele:

klic

Příspěvek od semi001 » 27 srp 2006, 21:58

Tak hlavne ze to jezdi a startuje :lol: :lol: Ale astra ma najeto 63000 tak je mi to divny co se da delat :wink:

Odpovědět