Oříšek pro autoelektrikáře
Re: Oříšek pro autoelektrikáře
ahojky,mám ještě jeden dotázek. Jak někduž se někde ptal, jak se vynda pojistková skříň?? jde mi o to, že z "druhe" strany pojistkové skříňky by měl být snad multimetr a rád bych skoukl, jestli problém nemůže byt tam. Děkuji vám za poznatky
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
- Reklama
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
a nie je problem v kabloch za radiom?? ako som tu nedavno cital. sice tam mu blbli smerovky, stierace, ...... .... ale aj stmievanie je spojene s multitimerom
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
je, tak sem se podivat me nenapadlo....ta pristrojovka se opravdu musi demontovat?? Je tim mysleno pristrojovka jako budiky??? Jestli to je takto, tak se na to vyprdnu
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Ahojte. Jestli se možu přidat s podobným problémem. Když zapnu světla, tak zhasne display (rádio, hodiny,teploměr) a ukazatel kilometrů. Díky.
caravan 2.0 DTI - pracant a šetřílek
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
u ovladače světel máš takové kolečko, u kterého je nakreslený budík, to je změna intenzity podsvícení budíků, pootoč s ním nahoru a uvidíš je líp mrkni na obrázek
foto zapůjčeno od Saši, snad to nevadí Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Ahoj. Je to trochu mimo tema...omlouvam se. Da se nejak vypnout osvetleni kabiny pri nastupovaní a vystupovani z auta? A ten bzučak...klícek v zapalováni. Lze nejak vypnout taky? Hledal jsem a nenasel. Dekuji predem za radu .
Vauxhall Astra Comfort, rok 2003, motor: Z16XE, 1.6 16V, LPG, 5dv., tmavě modrá, radio: CAR 500
Ani já ne. Přestane fungovat druhé zamčení.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka