čeština a slovenština v MID
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Re: čeština do MID
no tak valim bulvy jak ten CYP tak tohle chi a musim mit sklanim obrovskou poklonu
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Tak skláním ještě větší poklonu PEPOVI. Ve středu jsem se domluvil ze za nim zajedu a dam mu na opravu svuj MID aby na to kouknul zda ses tim da neco delat. Nejdrive se bal ze to bude jobovka neb to je nejaky MID s GSM a cim vsim buhvi co ale uz vcera mi psal ze je hotovy a vsechny body sviti jak maji. Takze jsem si pro nej ted akorat zajel a uz ho jen namontuju zpet do palubovky. Takze velike diky chlape. Buh ti zehnej tvoje sikovny rucicky. Sice se nepodarila cestina neb je na tom nejakej divnej cip ale hlavni je ze zobrazuje vsechny body VELKE DIKY. A to hlavni cena ... cena je aspon dle meho za tu piplacku a hlavne ten um a chut se do toho pustit velmi mala. Nebudu ji zverejnovat neb nevim zda by to pepa chtel takze at ji tu kdyztak zverejni sam ale ja jsem byl nadsen. Dokazu ocenit pokud je nekdo machr a umi
-
- Kontaktovat uživatele:
PepaS umí ...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Tomu rikam masakr kutil!!!! Hned jak to bude mozne, tak to chci mit taky at to stoji co to stoji
Heh, ted jsem se v tom nejak zamotal, mam to chapat tak, ze ta cestina se neda zmenit jen nahratim upraveneho firmwaru, ale musi se u toho i odpajet a menit cip? Ja myslel, ze by to slo nejakym zpusobem, ze propojim kabelem pocitac s autem a pres program vytahnu firmware, otevru v nejake utilite, prepisu jazyk, font, pokud by to laik zvladl a prepsany firmware zase do auta nahraju..
To naneštěstí není možné. CPU použitý v MIDu neumožňuje přehrátí firmware. Přehrát jde pouze externí EEPROM, kde je uloženo nastavení.
čeština a slovenština do MID
a může se změnit název vlákna...
Astra G Caravan Z16XE 2004
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
http://www.PepaS.cz - opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
Nešel by do toho dát HANTEC?
Ouúúúúú, v Lysé jsem včera byl, kdybych věděl, že je PepaS odsud, neváhal bych ho navštívit
Ouúúúúú, v Lysé jsem včera byl, kdybych věděl, že je PepaS odsud, neváhal bych ho navštívit
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
Re: čeština a slovenština do MID
rozkaz šéfePepaS píše:a může se změnit název vlákna...
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Re: čeština a slovenština v MID
PepaS: nádherná práce.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Prosííím, kdo mi to přeloží do češtiny? Co pro to mám udělat a na kolik me to prijde? Dekuji za odpoved.
-
- Kontaktovat uživatele:
No napiš co chceš přeložit a myslím že to stát nebude nic...
Moje Astrina 1,7DTi
chci se zeptat jetsli je to jeste aktulani dat mid do cestiny a na kolik by to vyslo. BYlo by to lepsi nez jak to mam tedka
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kluci, kdo by mi dal do MIDu češtinu a zároveň opravil vypadlé sloupce displeje? A kolik by to stálo ve finále?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE