Tak skláním ještě větší poklonu PEPOVI. Ve středu jsem se domluvil ze za nim zajedu a dam mu na opravu svuj MID aby na to kouknul zda ses tim da neco delat. Nejdrive se bal ze to bude jobovka neb to je nejaky MID s GSM a cim vsim buhvi co ale uz vcera mi psal ze je hotovy a vsechny body sviti jak maji. Takze jsem si pro nej ted akorat zajel a uz ho jen namontuju zpet do palubovky. Takze velike diky chlape. Buh ti zehnej tvoje sikovny rucicky. Sice se nepodarila cestina neb je na tom nejakej divnej cip ale hlavni je ze zobrazuje vsechny body VELKE DIKY. A to hlavni cena ... cena je aspon dle meho za tu piplacku a hlavne ten um a chut se do toho pustit velmi mala. Nebudu ji zverejnovat neb nevim zda by to pepa chtel takze at ji tu kdyztak zverejni sam ale ja jsem byl nadsen. Dokazu ocenit pokud je nekdo machr a umi
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Heh, ted jsem se v tom nejak zamotal, mam to chapat tak, ze ta cestina se neda zmenit jen nahratim upraveneho firmwaru, ale musi se u toho i odpajet a menit cip? Ja myslel, ze by to slo nejakym zpusobem, ze propojim kabelem pocitac s autem a pres program vytahnu firmware, otevru v nejake utilite, prepisu jazyk, font, pokud by to laik zvladl a prepsany firmware zase do auta nahraju..
Astra G Caravan Z16XE 2004 http://www.PepaS.cz- opravuji "nesvítící" displeje palubních počítačů MID a až přejdete na Astru-H či Zafiru-B, tak zase pro Vás něco budu mít
kluci, kdo by mi dal do MIDu češtinu a zároveň opravil vypadlé sloupce displeje? A kolik by to stálo ve finále?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE