Venkovni teplomer,kontrolka airbagu
no,u meho auta byl bouchli jen bag u ridice a to jen tim,ze tam sedel jen ridic,tak mi to rekl kamos,ktery delal dlouho v autorizaku! Palubka tedy byla ok!! Totez plati i o pyro patrone v napinaku bezpec.pasu....nebyl pripoutany,proc by se tedy napinak aktivoval..jinak tak mas takovy tercik,ktery musi byt tusi zeleny....pak poznas,ze patrona je ok
- Reklama
- Princ William
to se urcite nabizelo vim o tom i kdyz jsem bagy bouchle nemel. videl jsem to na jinem geckuklubo píše:tak to se mejlíš, to tam teda neni a vybouchou ti oba přední bagy i když jedeš sám (pokud nemáš příplatkovou položku "čidlo obsazení sedačky spolujezdce", ale nevim jestli se do géček vůbec nabízela)TOMHAJ píše:no Klubo,podle me maji codlo pod sedackou i auto se dvema bagama a to z duvodu,kdyz jede jen ridic a naboura,aby zbytecne nevystrelil i spolujezdcuv bag-proc taky,kdyz tam nikdo nesedi,ze??? -)klubo píše: no ty kucí právě myslej spoje pod sedačkama ale to se tě netýká...čidlo teploty je zevnitř nárazníku, otevři kapotu a podivej se přímo doprostřed nárazníku, najde to i slepej, nový čidlo asi 350kč....kod radia snad vidíš při zadávání na displeji tak mačkáš tak dlouho až se tam ta devítka objeví
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
no tak ta krabička jak do ní vede husí krk tak to rozpoj a napruž kontakty a prostříkni kontaktolem.....nebo si dojeď na diagnostiku ať ti řeknou v čem je chybapeal píše:kdyz jsem se podival ze spodku sedacky tak tam je nejaka cerna krabicka a do ni vede husi krk a z neho trci nekolika pinove zastrcka nevim k cemu to je ale to ani nebudou odpojene bagy ze?
zkus mi poradit jinac uz nevim a ty bagy nebyli na 100% vytrelene!!!
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
odpoj baterku než téo budeš dělat!!!peal píše:NJN tak to by asi mohlo uz vyjit ale neni cas vubec zkusim se podivat jestli tam neni neco povytazene ale mam spis strach aby mi to nebouchlo nad hlavou
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Re: Venkovni teplomer,kontrolka airbagu
mám stejný problém s teploměrem, nevíš na kolik vyjde to nový čidlo?????? díkVojta píše:vyměnit čidlo teploty v nárazníku, airbag je už složitější, co máš za auto, má to boční bagy? bylo to bouraný?Peal píše:Dobry den, chtel bych se zeptat co bych mel delat nebo kde se vyskytuje zavada kdyz venkovni teplomer ukazu je jednu chvilku +85 stupnu a za chvilku -40 stupnu, prosim poradte a jeste mam jeden problem furt mi sviti kontrolka airbagu.Dik moc kluci
astra g 1,6 caravan 55kw,X16SZR,červenec-1998, zelená metal. ABS,4airbagy,zrcátka,okna+šíbr v el. pioneer audio
Dobry den, prestalo mi fungovat mereni venkovni teploty, na displeji ukazuje pouze prazdne vodorovne carky.
Zkousel jsem zahybat cidlem v narazniku, ale nepomohlo to. Cidlo je pry v narazniku pouze zasunute ?
Zkusil bych to nejdrive vycistit, ale nechci to nasilim poskodit.
Pokud bych daval nove, je nutno odpojit baterii ? Teplota se zobrazovala, i kdyz jsem zapnul pouze radio.
Dekuji.
Zkousel jsem zahybat cidlem v narazniku, ale nepomohlo to. Cidlo je pry v narazniku pouze zasunute ?
Zkusil bych to nejdrive vycistit, ale nechci to nasilim poskodit.
Pokud bych daval nove, je nutno odpojit baterii ? Teplota se zobrazovala, i kdyz jsem zapnul pouze radio.
Dekuji.
Re: Venkovni teplomer,kontrolka airbagu
Čau, mám taky problém s měřením teploty .... zničeho nic mi tam naskočila hodnota cca 28 stupňů (což teď v březnu neni moc reálný) ale právě mě zaráží, že to reaguje ne teplotu ale je to posunutý zhruba o 25 stupňů. Tak mě zajímá jestli to čidlo je opravdu odpálený nebo je problém jinde???