Porucha elektroniky motoru, porucha chlazení.
Porucha elektroniky motoru, porucha chlazení.
Pomóc !! První nastartování..otáčky na 1100 pak to chcípne, druhé s plynem..2000 otáček..rosvicují se kontrolky..elektronika motoru..chlazení motoru..a před 2 dny..kontrol.baterie,..po chvíli 1100..kontrol.baterie zhasíná..přidám plyn zapne...navíc neukazuje stav teploty motoru..po 10 sekundách chodu motoru se zapínají ventilátor klímya chlazení..vypnu motor venťáky jedou..dám klíč do polohy 2(startování) venťáky vypnou..prosím poradťe pánové..caravan1.6 8V
- Reklama
zdravím,
chcem sa opýtať na 2 veci:
1. Dnes som šiel dlhšiu trasu hore kopcom v zátačkach za starou škodovkou 120, kt. držala tak 40 km/hod. a zasvietila mi kontrolka elektroniky motoru, potom som odstavil auto a vypol motor. Keď som potom opäť naštartoval, tak už kontrolka nesvietila. Po 500 m opäť zasvietila a neskôr vypla.
neviete čím to môže byť?
2. Keď idem buď 50 alebo 100 km/hod. a držím otáčky 2500 - 3000, auto začne poskakovať a škubať, ako by som natankoval skákajúci benzín.
Dnes som vymenil aj palivový filter a ešte stále to robí.
čo mám spraviť, aby to nerobilo?
díky za odpovede
chcem sa opýtať na 2 veci:
1. Dnes som šiel dlhšiu trasu hore kopcom v zátačkach za starou škodovkou 120, kt. držala tak 40 km/hod. a zasvietila mi kontrolka elektroniky motoru, potom som odstavil auto a vypol motor. Keď som potom opäť naštartoval, tak už kontrolka nesvietila. Po 500 m opäť zasvietila a neskôr vypla.
neviete čím to môže byť?
2. Keď idem buď 50 alebo 100 km/hod. a držím otáčky 2500 - 3000, auto začne poskakovať a škubať, ako by som natankoval skákajúci benzín.
Dnes som vymenil aj palivový filter a ešte stále to robí.
čo mám spraviť, aby to nerobilo?
díky za odpovede
Opel Astra 3-dv., 1,6, 16V, strieborná, ´99
no proč myslíš že ta kontrolka svítí? jestli to nebude proto že je nějaká závada a tim pádem to škube...dojeď si na diagnostiku nebo si to vyblikej jestli to jde
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
asi na tú diagnostiku zájdem za kamošom už dnes...
lebo som šiel dnes ráno hore kopcom zátačkami a teraz mi pre zmenu zablokovalo volant , nemohol som pohnúť ani doprava ani doľava... keby som šiel dole kopcom,... to si rovno môžem hodiť cez zábradlie roklinou...
našťastie som bol už vyššie, tak som odstavil auto.... a potom som sa už doplazil do mesta....
som zvedavý, že čo sa deje, keď toľko chýb naraz..
lebo som šiel dnes ráno hore kopcom zátačkami a teraz mi pre zmenu zablokovalo volant , nemohol som pohnúť ani doprava ani doľava... keby som šiel dole kopcom,... to si rovno môžem hodiť cez zábradlie roklinou...
našťastie som bol už vyššie, tak som odstavil auto.... a potom som sa už doplazil do mesta....
som zvedavý, že čo sa deje, keď toľko chýb naraz..
Opel Astra 3-dv., 1,6, 16V, strieborná, ´99
byls na diagnostice?dobrota01 píše:Tak a jsem pořád tam kde jsem byl...v pr ... v průběhu shánění čidla mi odešel altík ...no a když jsem to čidlo na po 2 hé sehnal a už v pořadí 3 mechanik ..ho tam vrazil...nepřineslo to žádnou změnu...a kontrolky vesele dál svítí
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz