Smekám, proč to řešit relátkem, když to jde tranzistorem. Klidový odběr obvodu = naprosto minimální. A s tím kondíkem pro druhé zamknutí - opravdu smekám. O těch dvou pulzech jsem nevěděl. To se pozná, kdo je tu odborník.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Defender píše:No to teda byl odběr, takže kluci bacha kdo to máte a nemáte problémy (jako já je taky neměl, dokud jsem deně jezdil), tak si to radši přeměřte
Vidíš Apíku jaký máš nápady , a teď už jen aby to někdo dokázal dát na papír a následně někdo vyrobit . Já ne, jak už jsem psal, nejsme s ELE kamáradi
Hoj . Ja taky měl namontovani dojezd oken (rychlospojka) . A když jsem jezdil denně , tak bylo vše O.K ale když jsem odstavil auto na par dni tak jsem už nenastartoval . Tak jsem to vymontoval a dobil bataerku a ted mam klid Baterka je stara asi 10 let . A pořád drží
Asi byla někde chyba
2 RomanK: Klaním se a chválím, žes to tady dal a nenechal sis to jen pro sebe. Teď už se nebojím, předám svému elektrikáři, ať jde nakupovat součástky
Díky moc.
Myslím si pánové,že bez toho dodatečnýho obvůdku je hloupost skratovat dráty k sobě,protože pokaždý,když se pak zamkne auto,tak se okna trochu pohnou a kontakt vypne motůrek na okna a ted si vemte kolikrát za den zamknete auto,to by se rychle asi zníčil spínač oken a mohl by potom motůrek vyhořet....tak neví nevím
Hafronek píše:Myslím si pánové,že bez toho dodatečnýho obvůdku je hloupost skratovat dráty k sobě,protože pokaždý,když se pak zamkne auto,tak se okna trochu pohnou a kontakt vypne motůrek na okna a ted si vemte kolikrát za den zamknete auto,to by se rychle asi zníčil spínač oken a mohl by potom motůrek vyhořet....tak neví nevím
nojo jenže spojením těch dvou drátů se okna zavírala až na druhý zamčení
mimochodem na jak dlouho je ta montáž toho doplňku od romanak
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
Takže jak to teda je, kdo to má vyzkoušený a proměřený ??
Na tohle zapojení by to mělo zamykat až na druhý zamčení (což mi dost vyhovuje, to se mi spouští alarm ) a nemělo by to mít žádný nadbytečný odběr (jako zkratování drátů, čili původní metoda)
A pokud to funguje bez závad a dokázal by to někdo nabastlit do krabky s konektory (která by se zapojila mezi Ř.J. a vedení), tak jsem ochoten i v určitých mezích zaplatit (jak už jsem psal, nejsme s Ele kamarádi) děkuji .
Dotaz na RomanK. Bylo by možné, že by jsi mi poslal tento modul již hotový a sletovaný, abych ho jen připojil na dráty vedoucí do řj centrálu? Nejsem s elektrikou moc kamarád. Sel jsem si součástky koupit a paní chtěla víc info o tom tranzistoru. Tak jsem nějakej vzal a šel. Vypadal jsem jako idiot a ted se bojim to zapojit a dát dohromady. Ráději bych ti dal na pivko a byl v klidu než vyhořet Můžeš mi napsat klidně do SZ co by jsi za to chtěl, pokud by jsi byl tak hodnej a ochotnej mi to poslat.