To sa mi nechce veritMajky píše:no nakoniec sa ten tempomat do mojej motorizácie vôbec nedá namontovať, proste to Z14XEP-čko nezožerie. Aspoň som ušetril....
Není to pravidlem....Radoš 92 píše:A když mi Okura říkal, že na diagnostice je to povolené, tak asi je to natáhnuto a stačí jen páčku, že?![]()
![]()
![]()
Ahoj, keď ten tempomat spojazdníš daj vedieť postup akým začal fungovať. Dík ! Mám rovnakú "káru" tak ma to zaujíma. Čaves.Radoš 92 píše:Tak bych potřeboval jednu na zkoušku.... Nemáš?![]()
Ahoj, tak myslíš že bude stačiť tá páčka... Nerád by som kupoval niečo čo by mi bolo potom na nič... nedá sa to nejako zistiť či to pôjde alebo nepôjde skôr ako kúpim páčku?langdon2 píše:Ahoj, u teba to ziaden problme neni....Teda nemal by...Pozri sa, ci mas predpripravu na packu, ak hej, tak len kup packu, nahod ju a niekto ti to pomocou diagnostiky povoli. Tot vse......
Však práve. Tí chytráci v opli mi povedali, že na staršie typy s lankom to nebol problém, ale že na Ztkové motory treba meniť neviem čo všetko...langdon2 píše:Pozri, ci mas tu predpripravu, ale ty mas Zkovy motor, to znamena ze mas elektronicku skrtiacu klapku, tak by to problem nemal byt. Ale pohladaj este v tejto teme, urcite to bolo pisane, na ktory motor sa to da dorobit, a co tam vsetko preta. Ja mam smolu, mam Xkovy motor, to znamena ze mam plyn - lanko.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |