Já? Nijak mám dva klíče s dálkou, tak jsem se na to nakonec vybodnul - odložil na neurčito.Bůček píše:A jak to řešíš?
Imobilizér???
Re: Imobilizér???
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha.. to bude asi stejný případ...APiK píše:I u nás je jedno takové zámečnictví. Chtěl jsem 3tí rezervní klíč bez dálky. Řekl mi ale, že Astru umí do r. 1997, pak už prý ne. Čip by sehnal, ale nenaprogramoval by ho, prý.
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No nemusí, v Praze to jedna firma dělá - http://www.autoklice.cz/Frydex píše:Aha.. to bude asi stejný případ...
Jo jak chvilku počkáš tak to začne blikat a už to nenatočíš
-
- Kontaktovat uživatele:
A kde je Opel ? .... http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php
Moje Astrina 1,7DTi
V tom případě to bude zřejmě ten čip. Podívej se jestli ho tam máš a dál se uvidí. pokud máš druhý klíč, zkus nastartovat jím.
Sakra - máš pravdu. No s Opelem to asi půjde opravdu jen přes TECH-2.Frydex píše:A kde je Opel ? .... http://www.autoklice.cz/klice-cipove.php
Pravě že druhý klíč nemam
Až přijedu domu hned to omrknu a dám vám vědět
Až přijedu domu hned to omrknu a dám vám vědět
No pokud nemáš čip v klíči nebo je nějaký poškozený.
Dá se koupit čistej, a pomocí TECHu2 nabo OPCOMu se dá naprogramovat.
Ale musíš znát pin imma. To bud z Carpassu, nebo se dá vyčíst i ručně
Dá se koupit čistej, a pomocí TECHu2 nabo OPCOMu se dá naprogramovat.
Ale musíš znát pin imma. To bud z Carpassu, nebo se dá vyčíst i ručně
O tuhle historku se s vámi musím podělit.
Jak jsem psal o tom mím problému s tim imobilizérem.Po všech radách jsem zavolal sestře(protože nejsem doma)a říkám jí at se podívá do toho klíčku jestli je tam ten čip.Nebyl (Ten klíč mi vypadl na chodbě v paneláku asi před 14dny).Přes to všechno jí říkam at se zkusí podívat dole na schodech jestli tam náhodou někde nebude i když už tam sousedi dvakrát uklízeli.Ona šla ale ten čip nenašla.Vyšla tedy před dům a vedle vchodu ve sněhu v hromádce s prachem a smetím ten čip našla.Vrátila čip tam kam patří a auto JEDE.Tímto bych jí chtěl moc poděkovat a taktéž i nepořadným sousedům kteří jseu líní udělat pár kroků navíc a by nemuseli až k popelnicím a smetí z chodby hází do kouta.Doufám že budete mít taky takovou kliku jako já.Vím že vás můj příběh asi nezajímá ale měl jsem takovou radost že jsem se o ní musel podělit.Jinak Děkuju klkům Trdlo, Frydex, Zigi, Lomikar, YANEK, Radek.km za rady a psychickou podporu.čau
Jak jsem psal o tom mím problému s tim imobilizérem.Po všech radách jsem zavolal sestře(protože nejsem doma)a říkám jí at se podívá do toho klíčku jestli je tam ten čip.Nebyl (Ten klíč mi vypadl na chodbě v paneláku asi před 14dny).Přes to všechno jí říkam at se zkusí podívat dole na schodech jestli tam náhodou někde nebude i když už tam sousedi dvakrát uklízeli.Ona šla ale ten čip nenašla.Vyšla tedy před dům a vedle vchodu ve sněhu v hromádce s prachem a smetím ten čip našla.Vrátila čip tam kam patří a auto JEDE.Tímto bych jí chtěl moc poděkovat a taktéž i nepořadným sousedům kteří jseu líní udělat pár kroků navíc a by nemuseli až k popelnicím a smetí z chodby hází do kouta.Doufám že budete mít taky takovou kliku jako já.Vím že vás můj příběh asi nezajímá ale měl jsem takovou radost že jsem se o ní musel podělit.Jinak Děkuju klkům Trdlo, Frydex, Zigi, Lomikar, YANEK, Radek.km za rady a psychickou podporu.čau
Ještě jsem zapoměl na kluky APiK a Okura kluci dík
Bůček: Tak tomu se říká zprdeleklika
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je věc, to by mě ve snu nenapadlo, hledat ho v kupě prachu před barákem... Příště bacha, když ti spadne..
Moje Astrina 1,7DTi
Nebo víc štěstí než rozumu.APiK píše:Bůček: Tak tomu se říká zprdeleklika
Člověče tvoji kliku bych chtěl mít...
END
-
- Kontaktovat uživatele:
Nebo séégruTrdlo píše: Člověče tvoji kliku bych chtěl mít...
Moje Astrina 1,7DTi