tak jsem došel k novému zjištění normálně to ABS A TCS vypadne jen když se zapne klakson ale když ho odpojím tak vše ok i když cvaká relé podle mě je problém někde mezi relátkem a houkačkou.
Drago666 píše:tak jsem došel k novému zjištění normálně to ABS A TCS vypadne jen když se zapne klakson ale když ho odpojím tak vše ok i když cvaká relé podle mě je problém někde mezi relátkem a houkačkou.
Jaký je váš názor?????????????????????
Předem dík
To jenějaký divný, podle mě by to na to nemělo mýt vliv, ale zkus si sehnat jinej (klakson) a uvidíš!
Zigi píše:Uz me to ABS a TC stve,porad se to objevuje,pri kazde jizde!
Uz ani nepamatuji,kdy jsem nekam dojel bez rozsvicenych techto dvou kontrolek
Teraz to bude asi smiešne, ale čo znamená to TC ? ja som to na prístrojovke nezaznamenal.
Ináč čo sa týka ABS, tak jednoznačne choď na diagnostiku nech zistíš ktorý to je náboj a vymeň to. Budeš mať pokoj.
No ja mam na automate asi tiež taku podobnú funkciu. (Aspoň si to myslím) Je to dole pri radiacej páke a je tam znázornená sneh.vločka. Keď to stlačím, tak sa mi na prístrojovke zobrazí kontrolka. Pri jazde v snehu sa to má používať. Ale čo to presne robí, to neviem. Nemal so to kedy možnosť vyskúšať. Ale je to asi podobné ako TC.