Nevíte co je to za kontrolku ???
Nevíte co je to za kontrolku ???
ahoj,
mám Opel Astra 1.7 TD,
nevíte někdo co je to za oranžovou kontrolku - čtverec a uvnitř je taková hvězdička? rozsvítilo se mi to při jízdě a pak mi to na křižovatce chcíplo. sotva jsem dojela domů. vydává to zvuky, který teda nevím jak bych popsala, jako kdyby to mělo zase každou chvíli chcípnout.
Díky
mám Opel Astra 1.7 TD,
nevíte někdo co je to za oranžovou kontrolku - čtverec a uvnitř je taková hvězdička? rozsvítilo se mi to při jízdě a pak mi to na křižovatce chcíplo. sotva jsem dojela domů. vydává to zvuky, který teda nevím jak bych popsala, jako kdyby to mělo zase každou chvíli chcípnout.
Díky
- Reklama
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
no mě se ta kontrolka rozsvítila 2x, jednou když jsem neměl po srážce se srnkou žádnou vodu v chladiči a po druhé když mi nefungoval ventilátor klimy, co může dál hlídat, nevímAPiK píše:Hele, když jsme u týhle kontrolky. Já po tý nehodě, když jsem nastartoval, tak těsně po startu 2x rychle problikla. Pak už nic. Co všechno to z tý klimy kontroluje?
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
No mě to jen 2x rychle brobliklo po startu - jinak nic. Zase po té události jsem s autel jel sotva 10 km. Klimu jsem zkoušel na chvíli zapnout, zvýšila se okamžitá spotřeba při volnoběhu (což je v pořádku), ale za chvilku jsem jí raději vypnul. Bůh ví co je za tím nárazníkem v pr. tak jsem to nechtěl moc pokoušet, abych to ještě nedok...l. Přeci jen chladič a ventilátor klimy jsou při přední srážce první na řadě. No, stejně budu muset počkat do půli ledna co bude dál s autem, takže řešit tohle je předčasný...Mike.S píše:no mě se ta kontrolka rozsvítila 2x, jednou když jsem neměl po srážce se srnkou žádnou vodu v chladiči a po druhé když mi nefungoval ventilátor klimy, co může dál hlídat, nevímAPiK píše:Hele, když jsme u týhle kontrolky. Já po tý nehodě, když jsem nastartoval, tak těsně po startu 2x rychle problikla. Pak už nic. Co všechno to z tý klimy kontroluje?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka