A kde ti to na Slovensku montovali?Majky píše:ok, to jaAnonymous píše:takže auto je už doma aj s namontovaným pamäťovým cyklovačom, je to super vecička. Okrem mojej Astri to montoval borec ešte do Fronteri B. Aby ste vedeli, tak je to súčiastka zo Škody Favorit. Má to len jednu nevýhodu, po ostriekaní skla nezotiera automaticky 3x ako to býva. Ostrieknutie skiel treba kombinovať s jednou z polôh stierania. Je to len vec zvyku.
Paměťový cyklovač stěračů
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
- Reklama
- vasekpetr1
Takže dnes jsem konečně nabastlil paměťový cyklovač (AEV 2012), funguje dobře, největší problém je získat dole u pojistkovky nějakou kostru. Ale pomohl jsem si šroubem k uchycení přístrojovky. Nejdelší cykl je nějakých 35 vteřin, cyklovač jsem vlepil do pojistkovky přes suchý zip! Drží to.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
cyklovač
Tak cyklovač je namontovanej,použil sem AEV2012 bez automatickýho setření po ostřiku,stál 120kč a chodí to jak hodinky.Díky.
Na niektorom z fór som sa dočítal, že na Astre G sa cyklovač s pamäťou ovláda tak, že sa páčka stieračov stlačí smerom dole a pustí. Potom sa zapnú stierače v prvej polohe - cyklovač a cyklovať to bude v ckyle v akom bola podržaná páčka. Mne osobne to nefunguje. Je to reálne ? Funguje to niekomu z Vás ?
Astra II
Re: cyklovač
Zdar.Nemohol by si poslat nejake foto?mihu píše:Tak cyklovač je namontovanej,použil sem AEV2012 bez automatickýho setření po ostřiku,stál 120kč a chodí to jak hodinky.Díky.
dik
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Miloshi, teď jsem teprve četl pořádně tvůj příspěvek. Nevím jak ty, ale já, když pustím přední cyklovač, nebo stěrače naplno vepředu a zároveň na první polohu zadní stěrač, tak tam je automaticky cyklovač.. Tak už to mám co jsem to koupil...milosh píše:Me by zajimalo zda uz nekdo mate i cyklovac na zadnim okne? to by se dost hodilo, kor kdyz clovek jede treba 200km po dalnici a prsi
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Re: Paměťový cyklovač stěračů
Jsem na tom stejně jako Radoš... Též to mám od doby, co se koupila
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
zadní sterac ani bez cyklovače zaponout nejde...nevim jak vy ale já má jenom jednu polohu na zadní sterac....cvak a stíra dycky tak po 6sec, a zatlačím víc a pokouší se o ostřik...Třeba je to na combi jinak.
Na kombi je to presne tak isto.Jocker píše:zadní sterac ani bez cyklovače zaponout nejde...nevim jak vy ale já má jenom jednu polohu na zadní sterac....cvak a stíra dycky tak po 6sec, a zatlačím víc a pokouší se o ostřik...Třeba je to na combi jinak.
Caravan: páčka od sebe = cyklovač, ještě více od sebe odstříkovač s vratkou zpět do cyklovače. Pokud se pustí cyklovač i vepředu, tak se vždy cykly srovnají tak, že "stěr" zadního jde zároveň s předním - záležitost multi-timeru.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Ahoj.Vsetci tu pisete pekne veci ako to funguje,ale mohol by mi niekto napisat navod aj s nejakym fotom,ktore kable treba zapojit.Dik
ahoj tak jsem skusil tan ciklovač z fáčka a někde jsem musel udělat chybu i když jsem to dělal podle plánku,v první poloze mě to setřelo jen jednou a ted mi nejde ani ciklovač na předek i na zadek,ostřikujeto ale bez stírání jdou jen poslední dvě polohy a taky mě ted problikává displej víc nesvítí než svítí.Asi jsem odpálil ten multitimer
astra G 1,6 16v XE 2002