Caute,
Nevedeli by ste mi poradit ktora ecu je na co?
Prva je prisrobovana na palivovej pumpe a druha je na vrchu motora.
Neviem nikde najst presnu specifikaciu. Predpokladam ze ta na pumpe bude na riadenie cerpadla a ta na vrchu zrejme daco s vahou vzduchu?
1:
2:
Po pripade neviete ktora sa flushuje ked sa robi chipovanie? Kupil som totiz kabel aj s diagnostikov(OpetTech2) a origos soft na chip tuning(kwp2000), tak sa s tym chcem trosku pohrat a aby som vedel ktoru menit ked zahori .
Nemate nahodou s tymto skusenosti?
A posledna otazka, uz vyse jeden a pol roka mi za studena a v chladnom pocasi (proste ked ma motor vacsie tlaky) kvapka nafta z cerpadla, nemal s tym dakto docinenia? Ovsem to chcem opravit kym sa zacnem hrat .
Diki moc
ECU 1.7DTI
ECU 1.7DTI
Astra G 1.7DTi 3dvr. EDITION 2000
- Reklama
První je řídící jednotka vstřikovacího čerpadla, druhá řídící jednotka motoru. Jednotka čerpadla řídí pouze ventil na čerpadle, který dávkuje palivo do vstřikovací hlavy. Jednotka motoru bere údaje z čidel a řídí ostatní akční členy na motoru. Komunikuje taky z jednotkou čerpadla.
Chipuje se jednotka motoru.
Chipuje se jednotka motoru.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]
flashovat to mužeš kolikrát chceš.
ale ta jednotka je pěkne drahá (mám pocit origo kolem 30 litrů)
ostatní jednotky které nejsou hybridní, se dají opravit v progu.
S tou komunikací, moc často se nestává aby padla při zapisu, ale vyrobci flasherů ti nezaručí 100procentní stabilitu.
(hlavně si nekupuj činské klony,je jich plný net)
ale ta jednotka je pěkne drahá (mám pocit origo kolem 30 litrů)
ostatní jednotky které nejsou hybridní, se dají opravit v progu.
S tou komunikací, moc často se nestává aby padla při zapisu, ale vyrobci flasherů ti nezaručí 100procentní stabilitu.
(hlavně si nekupuj činské klony,je jich plný net)